CKB predstavila VISA Platinum debitnu karticu

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka svoj kartični portfolio obogatila je CKB VISA Platinum debitnom karticom. CKB VISA Platinum kartica namijenjena je fizičkim licima, a karakteriše je set dodatnih usluga i privilegija koje korisniku omogućavaju posebno iskustvo. Kartica je predstavljena u okviru događaja CKB Platium Night uz koncert šou svjetski poznate violončelistkinje Ane Rucner.

Osim podizanja gotovine na bankomatima i plaćanja na POS uređajima u zemlji i inostranstvu, CKB je u saradnji sa kompanijom Visa omogućila CKB VISA Platinum karticom i pristup VIP salonima na aerodromima, medicinsku i pravnu pomoć, smještaj u hotelima po posebnim uslovima, zaštitu kupljene robe, produženu garanciju za kupljenu robu, kao i brojne druge privilegije, dostupne klijentima po izuzetnoj cijeni od 1,99 EUR mjesečno.

CKB VISA Platinum kartica omogućava i beskontaktno plaćanje (PayWave) koje korisnicima omogućava brzu realizaciju plaćanja uz najveći stepen sigurnosti.

„Poslovanje CKB-a, u okviru snažne OTP bankarsko-finansijske grupacije, kao i saradnja sa kompanijama kao što je VISA, primjer je uvezivanja jakih brendova, a za CKB i privilegija u primjeni najbolje međunarodne prakse i standarda. Lansiranjem ove kartice, još jednom potvrđujemo ulogu pokretača modernizacije i digitalizacije u bankarstvu Crne Gore. Ostajemo dosljedni snažnoj afirmaciji cashless načina plaćanja, na svim nivoima poslovanja. CKB je danas banka sa daleko najvećim brojem „digitalnih“ korisnika, CKB GO internet i mobilnog bankarstva, koji uživaju u lakoći i sigurnosti korišćenja digitalnih servisa“, izjavio je Pál Kovács, Glavni izvršni direktor CKB-a, na svečanom lansiranju kartice.

 „Životni stil i potrebe potrošača drastično su se promijenile tokom protekle decenije. Popularizacija pametnih telefona omogućila je obavljanje kupovine bilo kada i bilo gdje. Ono što se nije promijenilo je potreba potrošača za sigurnim, pouzdanim i lagodnim načinom plaćanja. Imućniji korisnici takođe zahtijevaju jedinstveni set proizvoda i usluga, a naši podaci i povratne informacije koje dobijamo od korisnika omogućavaju nam da na te nove zahtjeve odgovorimo. CKB je na Visa platformi kreirala premium proizvod koji korisnicima pruža pogodnosti u različitim segmentima života, kao što je putovanje, zabava, kupovina prilagođena potrebama i željama zahtjevnijih korisnika. Veoma cijenimo prilagođen pristup CKB banke kreiranju premium proizvoda i nadamo se da će CKB Visa Platinum kartica pomoći u nastojanju da dalje podstaknemo bezgotovinska plaćanja“, rekao je Vladimir Đorđević, Generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.

Za CKB VISA Platinum kartice možete aplicirati u bilo kojoj od 29 poslovnica CKB-a u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *