Turoperatori iz Kine u posjeti Crnoj Gori

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je studijsku posjetu kineskih turoperatora koji su boravili u Crnoj Gori prethodnih dana. Ova posjeta je realizovana na inicijativu Evropske komisije za putovanja ( ETC), a u okviru zajedničkog projekta sa turističkim organizacijama Rumunije i Srbije.

U okviru posjete Crnoj Gori turoperatori su posjetili Žabljak i NP Durmitor, Etno selo Nevidio, Podgoricu, Budvu, Bar, Tivat, Kotor i Herceg Novi. Ovom prilikom oni su obišli i hotelske kapacitete hotela Hilton Podgorica, Lazure hotel & Marine i Aman Sveti Stefan.

Kineski turoperatori sastali su se i sa predstavnicima turističke privrede Crne Gore u okviru poslovne radionice koja je održana u hotelu Palas u Petrovcu. Oko 30 predstavnika crnogorskih hotela i agencija razmijenili su iskustva sa kineskim turoperatorima i ovom prilikom iskazana je velika zainteresovanost za uspostavljanje saradnje kojom bi se unaprijedila pozicija Crne Gore kao turističke destinacije na kineskom tržištu.

Podršku ovoj grupi pružile su turističke organizacije Bara, Budve i Herceg Novog.

Nacionalna turistička organizacija u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, u okviru regionalne saradnje, nastavlja promotivne aktivnosti na tržištu Kine sredinom novembra kada će turistička ponuda Crne Gore biti predstavljena na sajmu u Šangaju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *