D-Marin Portonovi Montenegro Marina predstavljena je na ICOMIA Svjetskoj konferenciji marina u Grčkoj

Dodajte komentar

Kao jedan od najvećih internacionalnih lanaca marina na istočnom Mediteranu i kompanija koja će voditi operacije Portonovi Marine, D-Marin grupa bila je jedan od vodećih sponzora na Svjetskoj konferenciji marina u Grčkoj – ICOMIA (International Council of Marine Industry Association), koja je održana u Atini od 25. do 27. oktobra.

Glavna tema Svjetske konferencije marina ICOMIA bila je fokusirana na izazove u prekograničnom morskom saobraćaju, sa ciljem povezivanja istoka sa zapadom, kao i sjevera sa jugom. Takođe, jedan od ciljeva konferencije bilo je i objavljivanje novih tržišta nautičke industrije na Balkanu, istočnom Mediteranu i Bliskom Istoku. Na konferenciji je učestvovalo 40 svjetski prepoznatih govornika i 300 delegata iz cijelog svijeta, što je dalo priliku predstavnicima D-Marin Portonovi da podijele iskustvo sa najuglednijim ekspertima nautičke industrije, postavljajući na ovaj način i samu Crnu Goru na svjetsku mapu vodećih jahting i biznis destinacija.

Menadžer D-Marin Portonovi Montenegro Marine, Nikola Banović, istakao je da je D-Marin imao zapaženu prezentaciju kako svoje grupe tako i Portonovi Marine, koja se otvara sljedeće godine.

„Bila je velika čast predstaviti našu marinu i Portonovi Rizort, D-Marin grupu i Crnu Goru kao popularnu jahting destinaciju na ovom prestižnom događaju. Ovo je bila jedinstvena prilika da steknemo znanje i iskustvo o rastućem tržištu marina u svijetu, ali i da postanemo vidljivi i prepoznati kao nova marina pod menadžmentom D-Marin Portonovi u Crnoj Gori. U organzaciji ICOMIA i Greek Marinas Association, uključujući Attica Marinas Tour, imali smo priliku da posjetimo četiri marine, a sve u duhu tradicionalnog grčkog gostoprimstva. Za Portonovi, ali i za cijelu Crnu Goru, od velikog je značaja biti prepoznat od takvih partnera u nautičkoj industriji“, kazao je Banović.

D-Marin Portonovi Montenegro Marina, kapaciteta 238 vezova, dizajnirana je za prijem brodova do 120m dužine. Opremljena najnaprednijom tehnologijom i karakteristikama, marina nudi servis najvišeg nivoa, služeći i kao granični prelaz, uključujući i dodatne usluge poput snabdijevanja vodom, električnom strujom, korišćenja tuš kabina, servisa za pranje odjeće i benzinske stanice.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *