Voli Motors predstavio novi BMW X4 (foto, video)

Dodajte komentar

Kompanija Voli Motors je večeras u svom BMW salonu, kao i prethodnih godina, obilježila oktobarsko okupljanje, predstavivši novi BMW X4 i najavivši kreditnu akciju ”Dobitna BMW kombinacija”.

Već treću godinu zaredom Voli Motors oktobar završava sa jednom žurkom za sve prijatelje, saradnike, klijente.

Pored toga, kompanija je predstavila novi BMW X4, ali i akciju pod nazivom BMW DOBITNA KOMBINACIJA, koju su pokrenuli sa “S Lizingom”.

“Radi se o operativnom lizingu na tri godine, gdje svi klijenti koji odaberu vozilo sa lagera, dobijaju od Voli Motorsa popust od 10 posto na redovnu cijenu vozila, učesće od 11,1 posto na cijenu vozila sa popustom i gdje rata na 36 mjeseci iznosi 1,1 posto od cijene vozila. Vrlo atraktivna ponuda. Po prvi put u Crnoj Gori da neko na vrlo aktivno nudi ovaj način finansiranja koji nije toliko poznat nasim klijentima, ali klijenti već prepoznaju atraktivnost ovog načina finansiranja i imamo jako veliki broj interesovanja i upita za vozila”, kazao je Vladan Spasojević generalni menadžer Voli Motorsa.

Pogledajte video sa prestavljanja:

Prva generacija BMW X4 izasla je prije 4 godine. Sada je ovo vec druga generacija sa svojom dinamičnom pojavom i kupe izgledom, privlači paznju ljubitelja BMW-a i do sada je prodata u 200 hiljada primjeraka širom svijeta.

“BMW od ovog modela očekuje još više, tako i mi. Prve reakcije su jako pozitivne. Model koji smo večeras predstavili, klijenti ce imati priliku i da testiraju. Pozivam sve zainteresovane da nas posjete, uvjere se u atraktivost naše ponude za operativno finansiranje i probaju test vozila koja su na raspolaganju”, kazao je Spasojević.

 

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *