iPhone Xs, Xs Max i Xr u ponudi Crnogorskog Telekoma

Dodajte komentar

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu rezervisati najnovije modele iPhone uređaja – Xs, Xs Max i Xr, koji će na prodajnim mjestima biti dostupni od petka, 26. oktobra. Novi modeli Iphone Xs su još napredniji od revolucionarnog iPhone X i time Apple nastavlja da nudi najinovativnije uređaje na tržištu.

IPhone XS Max je najveći Iphone do sada, koji ima Super Retina displej od 6,5 inča. Prilagođeni OLED ekrani na iPhone-u Xs omogućavaju najvjerniji prikaz boja kod pametnih telefona. Novi modeli su izrađeni od najizdržljivijeg stakla koje je do sada ugrađeno u pametni telefon. Imaju precizno obrađen okvir od nerđajućeg hirurškog čelika i još veću otpornost na vodu i prašinu. Oba telefona imaju revolucionarni foto sistem s dvojnom kamerom i napredni Face ID.

Telefoni su opremljeni sa novim A12 bioničkim čipom koji proizvodi sam Apple i koji donosi do 15 odsto veću brzinu u odnosu na prethodni A11 čip koji je bio ugrađen u iPhone X. Najnovija generacija Neural Engine-a omogućava vrhunske doživljaje proširene stvarnosti, izuzetne portrete sa kamerom koja prepoznaje dubinu, kao i veliku snagu i preciznost uređaja.

Stakleno ležište omogućava bežično punjenje i to puno brže od iPhone-a X. Iphone Xs Max je prvi Apple telefon koji ima opciju za dualnu SIM karticu. Pored toga, dostupnost modela od 512GB memorije do sada je najveći kapacitet jednog iPhone-a.

IPhone Xr je unaprijeđena verzija iPhone C tj. iPhone SE modela. Ovaj model takođe posjeduje najnoviji A12 bionički čip, ima jednu kameru umjesto dvije, ali fotografisanje sa portret režimom je moguće bez gubitka kvaliteta. iPhone Xr ima Retina ekran od  6.1 inča, ram od aluminijuma i bateriju koji bi trebalo da izdrži 90 minuta više od iPhone 8 Plus. Otporan je na prašinu i kratak kontakt sa vodom, a posjeduje i napredni Face ID.

Iphone Xr je dostupan u velikom izboru boja, dok su iPhone Xs i Xs Max dostupni u „space gray“ sivoj, srebrnoj i zlatnoj boji.

Rezervacija je moguća od danas na www.telekom.me, a detalji o cijenama uređaja biće dostupni na sajtu 26. oktobra.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *