AmCham pokrenuo novi web sajt za kompanije članice

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) predstavila je novi sajt www.investedinmontenegro.me, na kojem će kompanije članice komore prezentovati svoje priče iz oblasti društveno odgovornog poslovanja. Na taj način, AmCham želi da ukaže na doprinos kompanija članica razvoju crnogorskog društva i pokaže da su kompanije okupljene u Američkoj privrednoj komori posvećene razvoju zajednice u kojoj posluju.

Novi sajt predstavljen je sinoć na tradicionalnom Community Partiju. Tom prlikom, predsjednica komore Katarina Bulatović istakla je da lansiranjem web sajta www.investedinmontenegro.me Amcham želi da promoviše društveno odgovorno poslovanje, te stimuliše što veći broj kompanija da pišu i objavljuju svoje priče iz ove oblasti, ali i da donosiocima odluka jasno ukaže kom sistemu vrijednosti pripadaju kompanije okupljene u komori.

“Društveno odgovorne kompanije su temelj razvoja ekonomije i društva, te moramo učiniti sve da takve kompanije u što većem broju budu prisutne na našem tržištu“, zaključila je ona.

“Američka privredna komora u Crnoj Gori ove godine slavi 10 godina postojanja i u tom periodu je pokrenula brojne inicijative iz oblasti društveno odgovornog poslovanja, od kojih su neke prerasle u trajne programe koji se sprovode iz godine u godinu, kao što je AmCham program stažiranja i Thanksgiving dobrotvorni koktel”, sopštili su iz AmCham-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *