Vrijednost kriptovaluta za 23. mart 2018.

Dodajte komentar

Bitcoin nije uspio da se zadrži preko cifre od 9.000 dolara u četvrtak nakon izvještaja o povećanom nadzoru nad kriptovalutama od strane japanskih regulatora. Kriptovaluta je je pala na 8.495,10 dolara i trgovala je za tri posto niže, blizu 8.600 dolara, prema indeksu cena bitcoina na CoinDesk-u. Bitcoin se trudio da povrati nivo od 9.000 dolara nakon što je pao sa kratkoročno visokog iznosa od 11.660 dolara početkom mjeseca. Drži se na oko 17 procenata iznad niske vrijednosti od 7,335.57 dolara koliko je u jednom trenutku iznosio tokom vikenda.

Japanska agencija za finansijske usluge planira da uputi upozorenje protiv mjenjačnice za kriptovalute, Binance, koja se nalazi u Hong Kong-u za poslovanje u zemlji bez registracije, saopštio je Reuters, navodeći izvor koji je upoznat sa ovim pitanjem. Ako Binance ne posluša upozorenje, agencija će podnijeti krivičnu prijavu, piše CNBC.

Na platformi Coindeska, vrijednost bitcoina u trenutku pisanja članka iznosi 8,470.25 dolara.

Postalo je očigledno da su stvari u svetu kriptovaluta i dalje prilično krhke. Preciznije, vrijednost ethereum-a jednostavno ne može da se smiri. Nakon svake male dobiti slijedi masovna prodaja, što je rezultiralo smanjenjem vrijednosti ethereum-a ispod 550 dolara. Veoma zabrinjavajući trend, piše Merkle. Eter pokazuje nekoliko kratkoročnih opadajućih znakova u odnosu na američki dolar i bitcoin. ETH bi mogao dalje da opadne do granične vrijednosti podrške od 515 dolara. U odnosu ETH i dolara, započet je novi talas koji je krenuo sa visine od 590,15 dolara. Par je trgovao sa niskim vrijednostima i prešao dva ključna nivoa podrške u blizini 555 i 550 dolara, piše Ethnews. Ether je danas vrijedio oko 520 dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *