Global Finance: Banca Intesa „Najbolja banka u Srbiji“ u 2018. godini

Dodajte komentar

Renomirani međunarodni finansijski časopis Global Finance dodijelio je Banca Intesa nagradu za „Najbolju banku u Srbiji“ u 2018. godini.

Prema riječima uredništva magazina, priznanja su ukazana najuspješnijim bankama u 150 zemalja širom svijeta, koje su sa velikom pažnjom odgovarale na potrebe svojih klijenata i zabilježile poboljšanje poslovnih rezultata. Prilikom selekcije, uredništvo se upravljalo nizom kriterijuma uključujući rast aktive, inovativnost proizvoda i razvoj poslovanja, oslanjajući se i na ocjene finansijskih analitičara i mišljenje bankarskih konsultanata i predstavnika korporativnog sektora.

„Priznanje koje nam je magazin Global Finance dodijelio i ove godine predstavlja potvrdu postignutih rezultata, koje zasnivamo na kvalitetnim odnosima sa klijentima, ali i društvenom zajednicom u cjelini. U stalnoj težnji da budemo još bolji unapređujemo kvalitet usluga i proizvoda prateći kako potrebe naših klijenata, tako i tehnološki razvoj. U tom kontekstu smo već duboko zakoračili u proces digitalne transformacije i, vjerujem, time postavili snažne osnove za održiv rast i buduće uspjehe“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Magazin Global Finance, sa sjedištem u Njujorku i kancelarijama u Londonu i Milanu, osnovan je 1987. godine. Časopis se izdaje na mjesečnom nivou u tiražu od oko 50.000 primjeraka i ima čitaoce u 163 zemlje, uključujući izvršne i finansijske direktore vodećih multinacionalnih kompanija i finansijskih institucija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *