Mtel digitalna fabrika MeetUp: Miloš Milošević, CEO “Fleka” dizajn studio

Dodajte komentar

Mtel digitalna fabrika organizuje MeetUp, a gost je Miloš Milošević iz Studija za interaktivni dizajn “Fleka”.

MeetUp koji će biti posvećen svakodnevnim izazovima kreiranja dobrog iskustva za korisnike, održaće se 20.marta sa početkom u 18 časova.

Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

User Experience i User Interface dizajn predstavljaju splet više disciplina koje se međusobno neraskidivo dopunjuju i čine srž kreiranja dizajna koji je fokusiran na korisnika. Bilo da pravite toster ili razvijate dating aplikaciju činjenica je da morate prilagoditi sve aspekte proizvoda krajnjem korisniku, jer je on u današnje vrijeme prezasićen i ponudom i informacijama. Sve to izazov kreacija izuzetnog proizvoda podiže na sasvim nov nivo. Upravo o savladavanju tog izazova će nam na MeetUp-u govoriti Miloš Milošević “Fleka”.

Miloš Milošević, CEO i suosnivač Studija za interaktivni dizajn “Fleka,” prošao je put od dizajnera do istinskog preduzetnika zahvaljujući svojoj kreativnosti, prilagodljivosti i viziji.

Kreiranje studija u Milanu sa kolegom Giuseppeom Aiellom, saradnja sa Pradom, Nike i drugim velikim brendovima su bili njegovi prvi profesionalni uspesi, da bi se 2008. vratio u Podgoricu i osnovao ” Fleku” sa ciljem da iskustvo stečeno u inostranstvu iskoristi u svojoj zemlji. To je rezultiralo uspješnom karijerom i njih dvojica danas vode tim od 15 ljudi.

Od početka 2017. godine “Fleka” interno stimuliše i podržava ideje koje imaju potencijal da postanu biznis, pa je tako rođen i Talkini, kao prvi primjer te incijative – platforma za sve vrste video conference call-ova sa integrisanom mogućnošću naplate poziva.

MeetUp će biti naročito interesantan za one u čijem je fokusu razvoj i dizajn proizvoda i preduzetništvo u tom domenu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *