Predstavljamo AKVILU – najvećeg upravnika zgradama u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Predstavljamo Akvilu – najvećeg upravnika stambenim zgradama u Crnoj Gori, koja je u brojnim crnogorskim opštinama promijenila i uljepšala lica poslovnih i stambenih objekata.

Prisutna u  Podgorici, Nikšiću, Budvi, Baru, Cetinju, Danilovgradu, a od skora i u Kolašinu, Akvila je jedna od rijetkih kompanija za upravljanje nekretninama koja nudi sve na jednom mjestu: pored kvalitetnog upravljanja stambenim i komercijalnim objektima, u Akvili se bave i čitavim nizom dugih, propratnih djelatnosti.

Neke od njih su tehničko održavanje, održavanje zelenih površina, podrška oko kreditiranja, administrativna i pravna podrška, finansijski i real estate konsalting, uređenje prostora i slično. Ovaj širok dijapazon usluga, kao i stručni tim sa ekspertizom iz različitih oblasti čine Akvilu jedinstvenom u Crnoj Gori kad je ovaj tip usluga u pitanju.

Osnovni cilj kompanije je da se kroz transparentan, savremen pristup radu izvrši adekvatno valorizovanje objekata odnosno njihovo čuvanje, održavanje i unapređenje.

Ono što Akvilu izdvaja od konkurencije je i pravovremeno odgovaranje zahtjevima klijenata te spremnost da se realizuju najveći poslovni izazovi. Jedna od najpoznatih, a svakako i najzanimljivijih akcija kompanije bila je i popravka i ponovno puštanje u funkciju lifta u okviru zgrade Lepe Kate – nakon mirovanja dugog čak tri decenije, stanari ove devetospratnice mogli su da odahnu zahvaljujući udruženoj akciji Akvile i Montenegrolifta.

Obzirom da Akvilu karakteriše konstantno unapređenje u pristupu poslu i metodologiji, kao i personalizivan pristup klijentima, jedna od novina od skora puštenih u promet  jeste servis “Zgrada on-line” koji na sajtu www.akvila.me omogućava direktno učešće stanara u radu stambene zgrade. Naime, putem modernog sistema svaki stanar će moći samostalno da se registruje i učestvuje u bitnim administrativnim i drugim procesima koji se tiču boljeg funkcionisanja stambene zgrade.

  • Novi alat omogućiće stanarima direktan uvid u novčane tokove koji će biti praćeni u realnom vremenu.
  • Sistem će omogućavati najveći mogući stepen učešća i interakcije gdje će stanari moći donositi samostalne odluke, davati primjedbe, sugestije i predloge.
  • Osim toga, za razliku od zastarelih administrativnih mehanizama, ovdje će svaka osoba moći ući “u trag” svom zahtjevu i pratiti njegovo procesuiranje i konačni status.

Na ovaj način Akvila se još jednom bitno izdvojila na crnogorskom tržištu praveći, kroz konstantno unapređenje polja svog djelovanja, bitan iskorak na putu podizanja svijesti o kulturi stanovanja i kvaliteta života uopšte.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *