Poziv za Program obuke za mlade projekt menadžere

Dodajte komentar

Poziv za Program obuke upravljanja “Excellence in ReSTI“ projektima za mlade menadžere, koji je namijenjen mladim menadžerima ReSTI projekata, kao i administratorima u javnim i privatnim organizacijama angažovanih na projektima ReSTI u okviru Dunavskog regiona, otvoren je do 31. maja ove godine, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Poziv je raspisan u okviru projekta Excellence in ReSTI (Excellence in research, social and technological innovation project management), koji se finansira iz Dunavskog programa saradnje, okuplja 11 partnera iz 9 zemalja, na čelu sa Centrom za Socijalne Inovacije – ZSI iz Austrije. Ministarstvo ekonomije je partner iz Crne Gore.

“Cilj programa obuke je podizanja nivoa znanja i radnih sposobnosti učesnika u kreiranju i upravljanju projektima, sa posebnim osvrtom na upoznavanja sa EU politikama relevantnih za oblasti istraživanja, socijalnih i tehnoloških inovacija u Dunavskom regionu”, objašnjavaju u Ministarstvu.

Za 25 odabranih kandidata troškovi puta i boravka biće obezbijeđeni iz budžeta projekta, dok su online kursevi besplatni.

O uslovima za prijavu kandidata pročitajte OVDJE.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *