Uskoro direktna linija Podgorica-Barselona

Dodajte komentar

Aerodromi Crne Gore će učiniti sve da dođe do uspostavljanja direktne linije Podgorica – Barselona, imajući u vidu sve faktore, kao i činjenicu da je Pirinejsko poluostrvo jedno od najznačajnijih tržišta, saopštio je izvršni direktor kompanije, Danilo Orlandić.

Iz Aerodroma Crne Gore su naveli da je Orlandić počeo pregovore o uspostavljanju direktne avio linije Podgorica – Barselona sa predstavnicima kompanije Vueling.

On je, na sastanku u okviru Međunarodnog foruma za razvijanje aviolinija, kazao da je otvaranje tržišta Španije izuzetno važno za crnogorske aerodrome, cjelokupnu privredu i građane, prenosi portal RTCG.

Kao što sam ranije i najavio, zauzeli smo proaktivan pristup i uspostavili kontakt sa kompanijama sa tržišta za koja smatramo da nijesu dovoljno otvorena. Jedno od najznačajnijih je Pirinejsko poluostrvo i imajući u vidu sve faktore, odlučili smo da učinimo sve da dođe do uspostavljanja direktne linije Podgorica – Barselona”, rekao je Orlandić.

On je dodao da su predstavnici kompanije Vueling zainteresovani da dođe do saradnje.

“U narednom periodu ćemo se ponovo sastati i nadam se dogovoriti tu rutu, koja će siguran sam, biti veoma uspješna”, poručio je Orlandić.

On se na Forumu u Tbilisiju sastao i sa čelnim ljudima poljske kompanije LOT, sa kojom je nedavno dogovorena linija Podgorica – Varšava.

“Avioni te kompanije će šest puta sedmično tokom ljetnje sezone slijetati na aerodrom Podgorica, a Orlandić je sa sagovornicima razmatrao uslove da ta linija postane redovna”, navodi se u saopštenju Aerodroma Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *