Robinhood platforma omogućava trgovanje bitkoinom i etereumom bez naknada

Dodajte komentar

Robinhood aplikacija za mobilnu trgovinu je, za prvu seriju korisnika svoje platforme, 22. februara omogućila trgovanje bitkoinom i ethereumom, bez plaćanja dodatnih troškova i naknada.

Prvi korisnici koji pristupaju platformi bez provizije su korisnici koji žive na teritoriji SAD-a, u Kaliforniji, Masačusetsu, Mosuriju, Montani i Nju Hempširu. Predstavnici platforme su napomenuli da će se aplikacija postepeno razvijati i da će je podržati veći broj država.

U ovom trenutku, svi korisnici Robinhooda mogu pratiti tržište cijena 16 različitih kriptovaluta, bez obzira da li imaju pristup digitalnoj imovini.

Kako je saopšteno 25. januara, glavni cilj pokretanja ove platforme za trgovanje kriptovalutama sa nultom tarifom je bio da se što više poveća broj novih kupaca.

Prema posljednjim podacima, trenutni broj kripto korisnika na ovoj platformi je sa četiri miliona dostigao cifru od preko 100 milijardi dolara.

Pored lansiranja kriptovalutne trgovine, Robinhood je aktivirao i Robinhood Feed koji omogućava kriptovalutnim investitorima da diskutuju o tržištima kriptovaluta, trendovima i vijestima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *