Airbnb od sada možete koristiti i za uređenje interijera

Dodajte komentar

Airbnb, internet stranica za iznajmljivanje nekretnina širom svijeta, u kojoj se nerijetko mogu naći i domaći stanovi, kuće i apartmani, dobila je novi zanimljiv sadržaj koji dodatno obogaćuje dosadašnji sadržaj ove poznate platforme.

Osnivač i vlasnik Airbnb-a Joe Gebbia odlučio je unutar svoje grupacije otvoriti i studio za uređenje interijera. Riječ je o projektu Samara koji će svim zainteresovanim korisnicima nuditi usluge projektiranja, dizajna interijera ali i kompjutorskih vizualizacija.

Ovaj potez nimalo ne čudi bolje poznavatelje ove kompanije budući da je Gebbia diplomirani dizajner interijera. Ovo je za njega novi, ali donekle i logičan izazov koji se ‘tematski’ nadovezuje na djelatnosti Airbnb-a.

Kako bi na pravi način reklamirali svoj novi projekt odnosno usluge koje nude, platforma je napravila ogledni primjerak uređenja jednog interijera čije atraktivne fotografije slikovno prezentiraju ovu vijest.

Posrijedi je mala drvena kuća napravljena u saradnji s arhitektom Goem Hasegawom te predstavljena na izložbi u Tokiju, koja će nakon toga svoga mjesto pronaći na periferiji glavnog grada Japana i biće je moguće unajmiti.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *