Šta to mudro krije Galaxy S9? (video)

Dodajte komentar

Ostalo je još samo deset dana do predstavljanja najnovijeg modela Samsung Galaxy S9. Samsung je objavio niz snimaka na svojim YouTube kanalima u kojima nagovještava svoj najpametniji model.

U prvom snimku vidi se mnogo akcije, a na kraju kada broj devet u svoj fokus zamrzava padobranca u slobodnom padu, te se čini da Samsung želi da naglasi brzo fokusiranje kamere za akcione snimke, kao i mogućnost slo-mo snimaka.

https://youtu.be/JRncyWWBbQY

Drugi snimak je dosta mračniji, a noćne scene i jelena u šumi osvijetliće upravo devetka. Jasno je da se snimak odnosio na snimanje fotografija pri maloj osvijetljenosti. Šuška se da će specijalno osvjetljenje koje će „spasiti“ slike u mraku biti novi feature Galaxy S9.

https://youtu.be/GFNwvbgJUlE

Treći video prikazuje mladog momka u gotovo svim životnim raspoloženjima, od smijeha do plača. A onda se u jednom trenutku pojavljuje devetka i njegovo lice pretvara u animaciju. Stoga je vrlo izvjesno da će i Samsung imati opciju 3D emodžija koji koriste vaš izraz lica da kopiraju eksperisiju, a onda stilizuju emodži.

https://youtu.be/GthDneoSuSI

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *