EU4Tech: Prilika za crnogorske startap timove

Dodajte komentar

Startap timovi iz Crne Gore dobili su još jednu priliku za usavršavanje proizvoda i njihovo predstavljanje pred renomiranim investituorima putem EU4Tech inicijative, objavljeno je na zvaničnom sajtu.

Ova inicijativa Evropske unije organizuje besplatno intenzivno mentorisanje u oblasti investicione spremnosti, nakon kojeg će uslijediti vježbe za pitching i investicioni forum u Beogradu, 25. aprila 2018. Godine.

Program investicione spremnosti će vas spojiti sa mentorom koji će vas podržati u potrazi za prilikama za pravnu, finansijsku i investicionu perspektivu. Mentori dolaze iz široke mreže međunarodnih partnera. Svi mentori imaju iskustva u prikupljanju investicija i kapitala za sopstvene uspješne poduhvate i pokrivaju širok spektar sektora i biznis modela – kaže se u pozivu.

Broj mjesta je, kako navode, strogo ograničen, a krajnji rok za prijavu timova je 28. februar. Startapovi koji uspješno završe treninge i mentorske programe i za koje se procijeni da su spremne za investiciju biće pozvani da učestvuju u cjelodnevnim vježbama pitchinga 24. aprila, prije nego što se predstave publici adekvatnih investitora 25. aprila u Beogradu.

EU4TECH trening investicione spremnosti (The EU4Tech Western Balkans Investment Readiness training) namijenjen je postojećim i startapovima u procesu nastajanja iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije koji su: posvećeni razvoju svoje kompanije, imaju razvijen proizvod/uslugu, u fazi validacije ili su već ostvarili profit i voljni da šire svoj posao kroz investicije.

Učešće u programu je moguće samo ukoliko se prijavite, a broj mjesta je ograničen na 35 startapova. Morate reći nešto više o sebi, svom timu i kompaniji tako što ćete popuniti online prijavu. Formular je neophodno popuniti na engleskom jeziku. Rok za prijavljivanje je 28. februar 2018. Godine. Više o projektu, kao i formular za prijavu možete pronaći na zvaničnoj veb stranici – zaključuje se u pozivu.

Startapovanje.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *