Telekom: Dvostruko više interneta u novim Max paketima

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je za svoje postpjed korisnike pripremio novi portfolio paketa koji donosi duplo više gigabajta za internet na mobilnom telefonu, kao i brojne druge povoljnosti za opuštenu komunikaciju i bolju kontrolu mjesečnih troškova.

Korisnicima je na raspolaganju pet inoviranih Max paketa sa uključenim neograničenim pozivima u Telekom mreži, što podrazumijeva preko 500 000 mobilnih i fiksnih brojeva u Crnoj Gori. Uz to, paketi uključuju i određeni broj minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori, neograničen sms ka svim mrežama, omiljene brojeve za besplatnu komunikaciju i dvostruko više gigabajta za internet na mobilnom telefonu – od 2 do 100 gigabajta,zavisno od paketa koji korisnik odabere.

“Raduje nas što smo u prilici da postpejd korisnicima predstavimo unaprijeđenu ponudu Max tarifa. Novi paketi kreirani su prema sve većoj potrebi naših korisnika za data uslugama. Vjerujemo da će uz nove mogućnosti koje pruža inovirani Max portfolio, korisnici zaista uživati u svim prednostima najbolje 4G mreže u Crnoj Gori”, izjavila je Godana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Mjesečne pretplate za nove Max tarife kreću se od 10,90do 56,90eura. Nove tarife omogućavaju i bolju kontrolu troškova zahvaljujući uključenom limitu internet potrošnje u svim paketima.

Uz nove Max pakete i potpisivanje ugovorana 24 mjeseca, korisnicima su na raspolaganju atraktivni modeli pametnih telefona Samsung, Huawei, HTC, Sony i mnogi drugi, po cijeni od jedan euro.

Više informacija o novim Max paketima i ponudi uređaja dostupno je na www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *