Nedjeljni Poslovni Horoskop 05. februar – 11. februar

Dodajte komentar

OVAN

Veoma ste motivisani, ekstra inteligentni i šarmantni kako nedjelje počinje. Odlična kombinacija za korak naprijed u vašoj karijeri. Takođe ovo je pravo vrijeme i za neku romansu. Sve ovo će se vas sa treskom vratiti na zemlju u srijedu i četvrtak i zahtevaće od vas da ponovo budete oraganizovani i praktični. Ako ste postavili dobar temelj, možete se vratiti tome u petak i nastaviti preko vikenda, nalet novih ideja vas čeka.

BIK

Imate zavidan broj vještina ali priznajte nedostatke i pokušajte da ih popunite kako nedjelja počne. Naučite, mijenjajte se – možete naći kreativan način da popunite sve a ne samo neke dijelove. U srijedu i četvrtak ste na vrhuncu i možete da se nosite sa svime, bilo na sanstanku, terenu ili nekoj prezentaciji. Obratite pažnju i na šansu da se spojite sa nekim. Petak i vikend su vam totalno zauzeti pa možete doći u iskušenje da znemarite fizičko zdravlje. Nemojte.

BLIZANCI

Držite prikladan ton i krenite kako nedjelja počne. Ako imate nekog ozbiljnog posla, krenite polako, odlučno i samo naprijed. Tako ćete postići mnogo u srijedu i četvrtak, posebno ako se budete koncentrisali na ono što je već pred vama. Završite sve, začepite sve moguće rupe i spremni ste za šansu koja će vam se ukazati u petak. Puni ste snage i znate kako da je prenesete drugima ih vašeg okruženja. nedjelja je odlična da zapečatite neke od dogovora koje ste napravili u toku nedjelje.

RAK

Počnite da radite već jednom! Ne liči na vas da gubite vrijeme početkom nedjelje. Blokirajte svoju potrebu da stalno provjeravate poštu ili da idete na interenet svakih pet minuta. Tada će vam se (srećom!) zvijezde nasmiješiti i krenućete punom snagom naprijed u srijedu i četvrtak. Budite svjesni svoje pozicije i znanja koje posjedujete. U petak i preko vikenda, imaćete još po koju varnicu sa izvrsnom idejom, ali i dalje je važno da održavate kontakt sa ljudima.

LAV

Raznolikost je što ono vaš posao čini zanimljivim, zato razmislite o tome da malo začinite svakodnevnu rutinu početkom nedjelje. Vaš um je veoma aktivan prostor i što ga više budete popunjavali imaće više materijala za rad. Zato sada obavite važne sastanke jer oko srijede i četvrtka vaša energija će više biti okrenuta ka nezavisnim projektima, po mogućstvu bez prekidanja sa strane. U petak i preko vikenda vi ste pravi izvor ideja. Možda je vreme da se zapitate da li vam je posao bitniji od privatnog života.

DJEVICA

Da bi stvari uradili kako treba na početku nedjelje, možda ćete morati malo da zakočite mašineriju. Ali uradite to kako treba, izložite slučaj jezgrovito i zatražite srijedstva koja su vam potrebna. U srijedu i četvrtak bićete u centru pažnje. Budite spremni da odgovarate na pitanja, bilo da je to povremeno “kako si?” ili više formalnija pitanja. U petak ili preko vikenda pružiće vam se šansa da napravite pravi potez. Samo dobro razmislite o posljedicama pre nogo što uradite nešto.

VAGA

Zašto se posvetiti praktičnom dijelu kada je faza smišljanja u punom jeku? Recite svakom ko vas pritiska da donošenje odluka mora da sačeka sredinu nedjelje i objasnite im zašto je to dobro. srijeda i četvrtak će vas dočekati sa povećanom intuicijom, bićete toliko osjetljivi da će vam se činiti da možete da predvidite šta će se sljedeće desiti. A to nije čak ni najbolje što će vam se desiti ove nedjelje, najbolje dolazi u petak kada ćete biti na vrhuncu. Iskoritite to vrijeme najbolje što možete.

ŠKORPIJA

Hladna logika i topli međuljudski odnosi su pravi način da započnete nedjelju. Krenite sa sastancima i pozdravima i bacite se direktno na posao. Te dvije stvari nisu međusobno isključive, tako se samo radi. Iskoristite priliku za druženje u srijedu i četvrtak koja nije vezana za posao. Trenutno će vam odgovarati lagani pristup kojim vodite ljude oko sebe. I koliko god željeli da budete nezavisni u petak i preko vikenda ćete ipak morati da se oslonite da druge.

STRIJELAC

Udružite se sa još nekim ko slično razmišlja početkom ove nedjelje. To bi mogao da bude vaš šef, kolega ili neko ko ima kontakta sa drugim stvarima više od vas. Budite otvoreni i vidite šta može iz svega toga da ispadne. U srijedu i četvrtak bi najbolje bilo da se smiješite i ponašate kao da vam nepromijenjeni status odgovara. Što ne znači da ne bi trebalo da razmišljate o promjeni, jer bi trebalo. U petak i početkom vikenda konačno možete da počnete da radite na tim idejama i sprovedete ih u djelo.

JARAC

Početkom nedjelje, ulozi su mnogo veći nego što se to čini. Ako ste se oslanjali na gro plan, bolje bi vam bilo da to razjasnite i to brzo. Jer srijeda i četvrtak donose ozbiljnije teme za razgovor koje ćete imati sa svojim trenerom, šefom ili mentorom. Krenite sa praktičnim stvarima, a zatim proširite razgovor na svoju karijeru u cjelini. Budite oprezni sa koracima koje ćete praviti sada, pogotovo ako mislite da ih načinite u petak i subotu, nepredviđeni problemi vrebaju u blizini. nedjelja i ponedjeljak su mnogo pogodniji.

VODILIJA

Dobro pogledajte koliko vam je sto pretrpan početkom nedjelje, obratite pažnju na dolazeće rokove, posao koji će najvjerovatnije da se nagomila u nepoznatim količinama. Imate tendenciju da preuzmete previše stvari na sebe i srijeda i četvrtak će najvjerovatnije doneti rokove za njihov završetak. Obratite pažnju na odnose na poslu, mali problem sa određenom strankom može dovesti do lavine. Ne očajavajte, pomoć je na putu. Petak i subota vas dočekuju sa šansom, ako ste spremni da je istražite.

RIBE

Uglavnom ste jako dobro fokusirani na zadatak pred sobom, ali početak nedjelje vas neće baš tako dočekati. Obratite pažnju da vam sitne stvari koje nisu bitne za konačan ishod ne odvuku pažnju. U srijedu i četvrtak možete imati uznemiravajuće iskustvo na poslu ili možda zbog posla. Nikad nije neprimjereno da se odmaknete i saberete. Tada informacije koje sakupite, u petak i subotu, vam mogu razjasniti neke stvari. Kopajte dovoljno duboko i možete otkriti potencijalne probleme kao i stvari koje mogu da vam se isplate.

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *