Karisma želi biznis da proširi na Adu

Dodajte komentar
Budući izgled kompleksa „Holiday Village Montenegro“

Ulcinjski hotel Belvi, koje će biti rekonstruisan u okviru prve faze projekta Holiday Village i doveden na nivo od četiri zvjezdice, biće otvoren do maja, a konzorcijum “Karisma Hotels & Resorts”, planira da svoje investicije sa Velike plaže preseli i na Adu Bojanu.

To je rečeno “Vijestima” iz te kompanije iza koje stoji strateški partner u projektu TUI grupa.

U toj kompaniji ne kriju da su zaintersovani za ulaganja i na Adu ali ističu da je za njihov razvoj u Crnoj Gori i drugim strateškim destinacijama, potrebno definisati dugoročni razvojni plan Karisme i njihovog strateškog partnera TUI grupe

“U ovom trenutku možemo reći da se nalazimo u završnoj scouting fazi svih potencijalno interesantnih projekata za našeg partnera i kada budemo imali sve detalje, biće nam zadovoljstvo da to predstavimo javnosti. Na temu Ade Bojane smo više puta govorili. Smatramo da je Ada biser ne samo Crne Gore, već daleko šireg prostora i ona će svakako biti naš fokus”, kazali su iz te kompanije.

Karisma je u septembru prošle godine zakupila zemljište i hotele Belvi i Olimpik sa pratećim sadržajima na 30 godina. Ugovorom sa Vladom, preuzela je 21 radnika uz godišnju zakupninu u visini od 450 hiljada eura.

Iz te firme podsjećaju da su radovi na rekonstrukciji hotela počeli odmah nakon zakonskih rokova i zasada idu planiranom dinamikom.

“Holiday Village je prepoznat kao uspješan porodični koncept. Kada sve razvojne faze budu završene, Holiday Village Montenegro će imati 357 soba sa svim pripadajućim sadržajima (po četiri bazena, restorana, bara, zatim teenage club, kids club, games room i ostale sadržaje kako za mlade, tako i za odrasle)”, kazali su u kompaniji.

(Cijeli tekst u današnjim Vijestima)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *