NLB Banka uvela Viber chat uslugu i stikere za bolje korisničko iskustvo

Dodajte komentar

NLB Banka Podgorica je sada i na Viberu. Uvažavajući potrebe svojih klijenata, Viber chat usluga će svim korisnicima Vibera omogućiti direktnu komunikaciju sa bankom putem mobilnih uređaja 24 sata dnevno, svakog dana u godini. Komunikacija je prilagođena tonu komunikacije na društvenim mrežama i upotpunjena paketom stikera “Ljubo bankar”, koji su dostupni za besplatno preuzimanje do 01.05.2018. godine.

Kako su naveli iz banke, NLB Viber chat je usluga nastala sa ciljem da se što brže i jednostavnije informišu ne samo klijenti banke već i oni koji su zainteresovani da u budućnosti to postanu. Korisnici će bez odlaska u banku moći putem Viber chat-a da dobiju sve bitne informacije koje se tiču ponude, da naruče uslugu, da provjere uslove, prijave reklamaciju, uspostave razgovor sa operaterom ili dogovore vrijeme sastanka.

Pored ponude proizvoda (redovne i posebno kreirane), gdje korisnici mogu dobiti informativni obračun rate kredita ili se prijaviti za neki proizvod ili uslugu, imaće mogućnost da se informišu o aktuelnostima iz Banke i dobiju obavještenje o servisnim informacijama. Od sada će svi klijenti NLB Banke koji imaju instaliranu Viber aplikaciju i u “online” su statusu dobijati obavještenje o odlivu sa NLB Kartica, dospijeću oročene štednje, 3D secure kodu za potvrdu online plaćanja i druga obavještenja u vezi sa proizvodima i uslugama kod Banke, u vidu poruke na Viberu. Ukoliko nisu na mreži, poruka će se automatski isporučiti putem SMS-a, kao i do sada.

Drago nam je da možemo da doprinesmo boljem iskustvu naših klijenata, a sada prednosti NLB Viber chat-a mogu koristiti ne samo klijenti banke već svi koji imaju instaliranu Viber aplikaciju. Sada će svi zainteresovani moći da započnu razgovor sa nama na Viberu u bilo koje vrijeme, gdje god da se nalaze i u kratkom vremenskom roku dobiće informacije o svemu što ih zanima. NLB Banka shvata značaj ovakvog načina komunikacije sa klijentima i ovo je tek početak niza planiranih aktivnosti u ovom segmentu. Današnji klijenti su digitalno pismeni, a mi im omogućavamo da osjete prednosti korišćenja mobilnih platformi i u ove svrhe”, kazao je Igor Janković, razvojni tehnolog u NLB Banci.

Jelena Vujović, Generalni sekretar u NLB Banci dodala je da je uvođenje Viber stikera kao načina komunikacije dodatno pojednostavilo i učinilo zabavnijom komunikaciju sa bankom.

“S obzirom na popularnost Viber stikera i milione njihovih korisnika, odlučili smo da u komunikaciju preko Vibera uvrstimo neke stikere koje smo smatrali prikladnim i interesantnim za naše korisnike. Cilj je bio da na duhovit način asociraju na situacije iz svakodnevnog života i pokažemo da komunikacija sa bankom može biti zabavna”, kazala je Vujović.

Chat NLB Banke na Viberu dostupan je preko linka http://chats.viber.com/nlbbankaadpodgorica, dok se stikeri mogu besplatno preuzeti sa linka www.viber.com/stickers/nlbbankaadpodgorica.

“NLB Banka nastoji da je uvijek dostupna svojim klijentima, i sve više putem inovativnih pristupa i rješenja. U NLB Banci vjeruju da će ovakve promjene olakšati i razviti bankarsko poslovanje i korisničko iskustvo. Digitalna transformacija i bolje korisničko iskustvo praćeno simplifikacijom i optimizacijom svih procesa i usluga u fokusu je strategije NLB Banke u ovoj godini”, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *