Nedjeljni Poslovni Horoskop 22. januar – 28. januar

Dodajte komentar

OVAN

Za predstavnike vašeg znaka nastupa izrazito buran period koji nagoveštava velike promjene. Ukoliko vaš posao ima veze sa upravljanjem novcem, u ponedjeljak možete da očekujete dosta stresa i mnogo odluka donetih u posljednji čas. U utorak i srijedu budite jako oprezni u vezi papirologije – dobro pazite šta potpisujete i kakve ugovore pravite. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u potrazi za poslom u petak mogu da očekuju neke povoljne informacije. Vikend će biti pogodan za intelektualni rad i nova saznanja, pa odvojite malo vremena da usavršite vaše poslovne veštine.

BIK

Ponedjeljak i utorak su odlični za uspostavljanje poslovne saradnje sa nekim iz inostranstva ili proširenje posla. Pokušajte da pronađete način kako da plasirate vaše proizvode na tržište koje još uvjek nijeste osvojili ili ako se bavite trgovinom, kako da povećate prodaju. Malo znanja iz oblasti martetinga neće da vam škodi, a dan pogodan za učenje je srijeda. Od četvrtka do subote, ne samo da ćete imati mnogobrojne planove u vezi sa uvećanjem prihoda, nego će oni biti toliko efikasni da će mnogi poželjeti da budu u vašoj blizini. Pazite se pogrešne procjene potencijalnih saradnika i ne potpisujte nikakvu papirologiju bez pethodne konsultacije sa stručnim licima.

BLIZANCI

U ponedjeljak ćete morati biti od akcije, ako želite da dobro prođete na poslu. Budite aktivni, nasmijani i motivisani. Neko sa vrha će posmatrati kako se ponašate i od vas zavisi hoćete li dobiti unapređenje ili ne. U utorak i srijedu povedite računa da vam neki mali problem vezan za privatan život ne pokvari priliku da napredujete u karijeri. Porodične probleme, partnerske odnose i situacije sa prijateljima, nemojte nositi na posao. Za vikend ćete vjerovatno biti revoltirani kada shvatite da ćete morati da ga provdete radno. Ne očajavajte. Ovo će vam donijeti neočekivanu dobit.

RAK

Vaš konzervativni stav kada su finansije upitanju je potrpuno prikladan u ponedjeljak, bez obzira na to što će vam okolina govoriti da niste upravu. Nemojte dozvoliti da vas uticaj drugih navede da skrenete sa pravog puta. U utorak i srijedu razmislite o tome gdje biste mogli ići na odmor. Slobodno se opustite i dozvolite sebi malo luksuza. Vi ste vrijedan radnik i definitivno ste to zaslužili. U četvrtak i petak, ako dobijete neku interesantnu ponudu, slobodno se upustite u avanturu, bez obzira na to što će vam djelovati čudno i nesigurno. Vikend vam donosi novo poznanstvo koje će biti značajno za vašu karijeru.

LAV

Uobičajeni način rada u ponedjeljak će vjerovatno zakazati. Na sreću, vaš mozak će raditi izuzetno brzo, pa ćete se izvući iz situacije kao pobjednik. U utorak i srijedu izbjegavajte rad u grupama i timovima. Samostalno ćete postići mnogo bolje rezultate. Krajem nedjelje ćete u svom okruženju imati neku odsobu koja će imati potpuno različite metoda rada od vaše, što će vas dovoditi do ludila. Pokušajte da ne obraćate pažnju i pustite druge da rade ono šta žele. Imajte samopouzdanja i vjere u sebe i nećete imati nikakvih problema.

DJEVICA

Početkom nadolazeće nedjelje zvijezde vam savetuju da budete povučeni. Svako preveliko isticanje na poslu moglo bi vam nanijeti štetu. Prozirnost i neupadljivost biće veoma značajna. U četvrtak i petak svoje ciljeve i želje nemojte iznositi pred drugima, da vam neko ne bi ukrao ideje. Budite diskretniji, jer nisu svi dobronamerni kao vi. Vikend vam donosi obilje pozitivne energije. Ne bi bilo loše da organizujete zajedničko druženje sa kolegama sa posla. Saznaćete mnogo korisnih informacija, a pored toga, upoznaćete bolje njihove karaktere.

VAGA

Nemojte očajavati kada u ponedjeljak vidite gomilu zadataka koje treba da ispunite, već ih sve pažljivo složite i upakujte u jedan kvalitetno odrađen plan. U utorak i srijedu, vi ćete se pomalo plašiti da podijelite sa drugima svoje vizije i ideje. Ali nema potrebe. Vaši pretpostavljeni će biti oduševljeni vašom kreativnošću i optimizmom. U četvtrak i petak ćete morati biti veliki diplomata. Nemojte upadati u rasprave, već mudro, bez podizanja tona rešite situaciju na način na koji to vama odgovara. Ponekad u poslu morate biti licemjerni.

ŠKORPIJA

Porodični problemi i lični zadaci će vas pomalo odvojiti od posla u ponedjeljak. Ali s obzirom na vaše organizacione sposobnosti i upornost, vi ćete se velikom brzinom vratiti na pravi put. U utorak i srijedu dugoočekivani ishod nekog događaja će konačno stići i to mnogo povoljniji nego što ste to očekivali. Očekujte da ćete morati da se posvetite tome u drugom dijelu nedjelje, pa će vaše svakodnevne ritunske obaveze biti pomalo zanemarene. Za vikend ćete morati da otkažete neku zabavu zbog poslovnih obaveza. Ne očajavajte.

STRIJELAC

Ponedjeljak je odličan za kovanje velikih planova, tako da se ne ustručavate kada je riječ o snovima i sanjarenju. Ukoliko tada započnete neki projekat, ma koliko obiman, uspjećete da ga realizujete u veoma kratkom roku. U utorak ćete se naći u situaciji koju ste ranije iskusili i koja je bila pomalo rizična, a iskustvo koje nosite pomaže vam da se bezbolno izvučete. Petak i subota su pogodni za timski rad u kome ćete izuzetno uživati, jer oko vas imate saradnike koji se odlično nadopunjuju. Za vikend, zaboravite na donošenje bilo kakvih drastičnih odluka ili poteza.

JARAC

Ponedjeljak nije pogodan za inovacije i uvođenje promjena u radno okruženje. Ako ste to imali na umu, sve ideje ostavite za kraj nedjelje, najbolje četvrtak. Utorak i srijeda odgovaraju svima koji planiraju završetak nekih projekata ili prelazak na drugo radno mjesto. Tih dana, zvijezde su vam takođe naklonjene da okončate sa starim načinom poslovanja. U petak će do izražaja doći vaše pregovaračke sposobnosti – bićete odlučni i sve ono za šta se zalažete, bilo vaša lična ili želja kolektiva, naići će na odobravanje kod nadređenih.

VODOLIJA

Verujte sebi, a najviše svojim profesionalnim vještinama u ponedjeljak. To je odličan dan za prihvatanje novih poslovnih izazova ili projekata. Finansijska situacija počinje da vas zabrinjava od utorka i ovakvo stanje će potrajati sve do nedjelje, jer ste trošili više nego što sebi možete da priuštite. U četvrtak bi bilo poželjno da promijenite nešto u načinu na koji obavljate posao ili neko iz vašeg neposrijednog okruženja – potrebno je pokrenuti energiju u okruženju u kojoj je izvjesno da stagnira. Razmještaj na radnom stolu ili veće spremanje poslovnog prostora može mnogo toga da poboljša.

RIBE

Posvetite se nekim planovima koliko je zaista neophodno i pritom nemojte da žurite, jer veoma lako bi moglo da se dogodi da previdite bitne stvari koje će vam kasnije oduzimati mnogo vremena. Utorak i srijeda su pogodni za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji žele da napreduju u karijeri. Petak će proteći u velikoj žurbi, iako je za neke posljednji dan u radnoj nedjelji, ali bićete zadovoljni postignutim. Finansijska situacija nije baš najsjajnija, pa bi bilo dobro da u subotu povedete računa o tome i napravite neke dugoročne strategije kako da je unaprijedite.

(Horoskopius.com)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *