Otvorena Addiko banka u tržnom centru Mall of Montenegro

Dodajte komentar

Ekspozitura Addiko banke na adresi Bratstva i jedinstva 44 od danas se nalazi na novoj lokaciji – u tržnom centru Mall of Montenegro (prizemlje, preko puta Cosmetics marketa).

Uz prednosti same lokacije, novootvorena ekspozitura je sada dostupna klijentima 7 dana u sedmici i to sa produženim radnim vremenom – od ponedjeljka do subote u vremenu od 9-21h i nedjeljom 9-17h.

Povodom otvaranja ekspoziture, prva tri klijenta koji su posjetili banku i koristili njene usluge, kao i prva tri koji su tog dana otvorili račun u novootvorenoj ekspozituri, dobili su vrijedne Addiko poklone.  Pored toga, Addiko informativni pult biće u narednim danima dostupan svim posjetiocima Mall-a u terminu od 11h-13h i 18-20h.

“Veoma smo zadovoljni novom lokacijom, kao i time što smo dodatno obogatili sadržaj tržnog centra, ali nam je još važnije što ćemo biti dostupni sedam dana u nedelji našim sadašnjim i budućim klijentima. Naš tim će dati sve od sebe kako bi klijenti bili zadovoljni i kako bi brzo i efikasno mogli da završe poslove zbog kojih nam sve ove godine poklanjaju povjerenje “– izjavio je direktor ekspoziture, Ljubisav Lekić.

Ekspozitura je savremeno opremljena i u skladu sa otvorenim i direktnim pristupom Banke, koji omogućava efikasnost i jednostavnu komunikaciju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *