Kompanija EOS Crna Gora proslavila svoju prvu godišnjicu

Dodajte komentar

Kompanija EOS Crna Gora je sa svojim klijentima i partnerima proslavila svoju prvu godišnjicu poslovanja na lokalnom tržištu prošle srijede u hotelu Hilton. Kao članica EOS grupe bazirane u Hamburgu, EOS Crna Gora obezbjeđuje usluge upravljanja potraživanjima kroz kombinovanje know how-a i dugotrajnog iskustva u oblasti finansijskih usluga, kao i znanja o tržištu duga, a sve u korist svojih klijenata. Njihov glavni fokus je na naplati potraživanja, otkupu duga i autsorsingu poslovnih procesa.

Katerina Boševska, CEO i Nebojša Vuksanović, Head of Operations u kompaniji EOS Crna Gora, dočekali su svoje goste, među kojima su bili klijenti i partneri iz oblasti bankarstva, osiguranja, telekomunikacija i drugih sektora. U veoma zanimljivoj i modernoj demonstraciji, EOS je prezentovao svoju svrhu , vrijednosti i ključne usluge kompanije, ali takođe i izuzetne i ohrabrujuće finansijske rezultate EOS grupe u posljednjoj godini. EOS grupa, koju sačinjava 55 kompanija i oko 7000 zaposlenih širom svijeta u 2016. je ostvarila 663,8 miliona eura prihoda i 195,4 miliona eura profita. Kontinuiranim investiranjem u kupovinu portfolija dugovanja EOS je jedan od najvećih investitora u otkup dugova u Evropi.

Nadalje, prezentovani su i budući planovi EOS Crna Gora koji će kao glavni fokus imati rast kompanije kroz uvećanje portfolija klijenata. Gospođa Boševska je istakla benefite usluga sakupljanja i otkupa dugovanja koje se obezbjeđuju na kvalitetan način, od strane renomiranog provajdera koji će se usredsrediti na poštovanje potreba svojih klijenata i raditi po principima svoje djelatnosti. Ona je zaključila da upravljanje dugovanjima predstavlja ključnu vezu u finansijskom lancu i usluga za obje strane, i kreditore i dužnike.

Među klijentima kompanije EOS Crna Gora je i Crnogorski Telekom i njihovi predstavnici su za Ekonomist odgovorili na pitanje o tome kako vide saradnju sa EOS-om:

“Crnogorski Telekom saradjuje sa kompanijom EOS Crna Gora od njenog osnivanja. U EOS-u smo našli pouzdanog i profesionalnog partnera u naplati potraživanja, i sa zadovoljstvom mogu reći da se iskustva koja EOS ima širom svijeta sada sa uspjehom primjenjuju i u Crnoj Gori. Kompanija EOS prepoznala je viziju i usavršavanje kao najvažnije komponente za uspjeh u biznisu, što mi u Crnogorskom telekomu posebno cijenimo. Rezultati koje ostvaruju nesumnjivo vode ka širenju poslovne saradnje. Posvećenošću i željom za ostvarivanjem najboljih rezultata, EOS Crna Gora pokazuje da je pravi ambasador slogana pod kojim posluje  – Za svijet bez dugovanja.”

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *