AIK banka proglašena za najbolju komercijalnu banku u Srbiji

Dodajte komentar

Prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER, u okviru svojih nagrada BANKING AWARDS, dodijelio je AIK Banci treću godinu zaredom priznanje za najbolju komercijalnu banku u Srbiji.

Ova odluka donijeta je na osnovu detaljne analize svih činilaca koji su potvrdili da AIK Banka već treću godinu kontinuirano ostvaruje izuzetno pozitivne poslovne rezultate, zahvaljujući stalnim investicijama i inovacijama, poštujući pri svakom koraku visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavajući svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazujući ekološku svijest i brigu o zaštiti životne sredine, kao i vodeći računa o širim društvenim interesima.

“Ovo renomirano priznanje je potvrda primjene poslovne strategije, uspješnosti i regionalne prepoznatljivosti AIK Banke, koja će nastojati da i u budućnosti opravda povjerenje koje se odražava kroz ovakva priznanja. Ključni faktor razvoja AIK Banke nastaviće da bude inovativnost, koja podrazumijeva, ne samo uvođenje novih proizvoda na tržište, već i ponudu postojećih proizvoda i usluga na inovativan način, koji u fokus stavljaju potrebe klijenata”, prenosi Bizlife.

Kao domaća banka sa jakom kapitalnom bazom, AIK Banka u fokus svog poslovanja stavlja efikasnost, što predstavlja osnovnu prednost u odnosu na konkurenciju. Uz efikasno internet i mobilno bankarstvo, po kojem je jedan od lidera na tržištu, AIK Banka je dostupna klijentu u svako doba. Prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika, AIK Banka zauzima jednu od vodećih pozicija po broju klijenata, a pored toga je i lider po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *