VLM Airlines: Redovne linije od Maribora do Jadranske obale

Dodajte komentar

VLM Airlines, aviokompanija u vlasništvu SHS Aviation uspostavila je dvije redovne, sezonske linije sa aerodroma u Mariboru (Slovenija) do dvije destinacije na Jadranskoj obali – Split i Dubrovnik (Hrvatska). VLM Airines će održavati ove linije svakog utorka, tokom avgusta, turboelisnim avionom Fokker 50.

Karte za ove letove su već u prodaji po cijeni od 39 eura na liniji Maribor – Split i 49 eura na liniji Maribor – Dubrovnik (cijena za jedan smjer sa uključenim taksama i obaveznim doplatama) i mogu se kupiti preko sajta

www.flyvlm.com ili www.euroval.si. Za sve putnike, parking na aerodromu Edvard Rusjan u Mariboru je besplatan.

Nove linije između Maribora i Splita i Maribora i Dubrovnika će biti uspostavljene 8. avgusta, a letovi će se obavljati do 29. avgusta.

Red letenja na novim sezonskim linijama aviokompanije VLM Airlines od 8. avgusta 2017.

Ruta Polazak Dolazak Dan leta Cijena*
Split – Maribor 10:30 11:25 utorak od €39
Maribor – Split 16:10 17:00 utorak od €39
Dubrovnik – Maribor 13:40 14:55 utorak od €49
Maribor – Dubrovnik 11:55 13:10 utorak od €49

*Cijena za jedan smjer sa uključenim taksama i doplatama. Cena uključuje do 20kg predatog prtljaga i do 10kg ručnog prtljaga.

Osim redovnih letova iz Maribora do Splita i Dubrovnika, VLM Airlines obavlja i sezonske letove iz Italije (Ankona, Bari i Salerno) do Hrvatske (Brač, Split i Zadar), Grčke (Krf, Preveza i Zakintos) i Crne Gore (Podgorica i Tivat).

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *