Addiko Bank donirala 5.000 eura Institutu za bolesti djece

Dodajte komentar

Povodom obilježavanja godišnjice poslovanja, kao i godišnjice novog brenda, Addiko Bank AD Podgorica donirala je 5.000 EUR Instututu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore.

“Društveno odgovorno poslovanje jedan je od temeljnih delova poslovanja Addiko Bank AD Podgorica i banka tradicionalno pomaže zajednice u kojima posluje kroz različite aktivnosti, s ciljem doprinosa razvoju i unaprjeđenju kvaliteta života djece i adolescenata. U skladu sa tim Addiko banka je svoj jubilej obilježila kroz još jednu društveno odgovornu aktivnost i pružila finasijsku pomoć za kupovinu hirurškog seta kojim će se osavremeniti postojeća oprema odjeljenja za otorinolaringologiju (ORL) Instututa za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore i unaprijediti sve vrste hirurških intervencija neophodnih za uspješno liječenje ORL smetnji kod najmlađe populacije Crne Gore”, saopšteno je iz banke.

Banka je u 2016. godini predstavila novi Addiko brend pod kojim posluje od 11. jula 2016., što je, kako su kazali, bilo  ključno za otvaranje novog bankarskog poglavlja.

„U prethodnom periodu značajno smo nadmašili poslovne ciljeve u svim segmentima i predstavili novi Addiko brend. Zadovoljstvo nam je što uspijeh možemo podijeliti sa drugima, i što smo ovoga puta pomoć usmjerili ka Institutu za bolesti djece, vjerujući da će na taj način biti najbolje iskorišćena – za unaprijeđenje zdravlja najmlađe populacije“, istakao je Christoph Schoen (Kristof Šon), glavni izvršni direktor Addiko Bank AD Podgorica.

Iz banke su dodali da je Addiko brend prepoznat kao jedan od najatraktivnijih brendova u bankarskom svijetu i on predstavlja ono što je u srži njihove ponude – “jasno, jednostavno i direktno bankarstvo” za klijente i jasan fokus na jednostavnost i efikasnost.

“To znači da svu našu energiju usmjeravamo na uklanjanje složenosti i na isporuku onoga što je klijentu važno i što će mu donijeti konkretne prednosti: kvalitet umjesto kvantiteta, lakše donošenje finansijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani. Digitalna inovacija jedan je od naših glavnih ciljeva i sfera u koju fokusiramo naša ulaganja. Kao Banka koja spada među napredne provajdere internet i mobilnog bankarstva na bankarskom tržištu, nastavićemo da prevodimo inovacije i unaprjeđujemo retail i corporate iskustvo naših klijentata u tom segmentu”, zaključili su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *