Održana je peta sjednica skupštine Udruženja računovodja Bijelog Polja

Dodajte komentar

U petak 27.01.2017. godine sa početkom u prostorijama Srednje stručne škole (Školski centar) održana je V sjednica skupštine Udruženja računovodja Bijelog Polja. Sjednici je prisustvovalo 20 članova.

Nakon jednoglasnog usvajanja dnevnog reda pristupilo se diskusijama po tačkama dnevnog reda. Svim prisutnim članovima je uručen uokviren cjenovnik minimalnih cijena računovodstvenih usluga.

Cjenovnik po dogovoru mora biti izložen na vidnom mjestu u kancelariji ili prostoriji gdje član Udruženja obavlja djelatnost. Usvojen je predlog da se zaslužni članovi koji su pristupili našem udruženju a računovodstvo im nije danas djelatnost kojom obzbjedjuju egzistenciju proglase za počasne članove koji će biti oslobodjeni članarine a prisustvovaće i učestvovati na skupštinama. Takodje je odlučeno da postane uobičajena praksa da našim skupštinama prisustvuju pozvani gosti iz državnih institucija, banaka Ili srodnih udruženja koji će svojim prisustvom i učešćem na skupštinama bitno doprinijeti poboljšanju kvaliteta našeg rada“, kazali su iz Udruženja.

Uz aktivno učešće velikog broja prisutnih članova proanaliziran je u načelu i detaljima plan reprograma poreskog duga koji u narednom period treba da bude objavljen. Na Viber grupi i Facebook stranici Udruženja biće objavljeni svi dokumenti koji su od značaja računovodjama za praćenje i sprovodjenje ovog aktuelnog zadatka.

Odlučeno je da delegacija našeg Udruženja posjeti prestavnike Poreske Uprave i Fonda PIO postigne dogovor o boljoj saradni u vezi procesa predaje  M-4 obrazaca“, saopšteno je iz ovog udruženja.

Sledeća sjednica skupštine zakazana je 23.02.2017.godine sa početkom u 16h u prostorijama Srednje stručne škole (Školski centar) .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *