“Umjesto tebe” – agencija koja umjesto vas saopštava neprijatne vijesti

Dodajte komentar

Građani Poljske, koji nastoje da izbjegnu da saopšte nešto nekome u neprijatnim životnim situacijama, kao što je razvod braka ili raskid od dečka ili djevojke, sada više ne moraju da brinu, jer to umjesto njih može da uslužna agencija “Umjesto tebe”, po cijeni od 10 eura.

Mučni razgovori ne mogu da se izbjegnu. Dozvoli nam da to obavimo umjesto tebe”, glasi reklama nove agencije iz Žešova, na jugu Poljske.

Možda to zvuči kao parola, ali čovjek je na prvom mjestu. Kvalitet saopštenja i usluga mora da bude na najvišem nivou”, smatra vlasnik agencije Arkadijuš Koval.

Za osmišljavanje saopštenja koje obavljaju “Umjesto tebe” angažuje psihologa, a vlasnik ove agencije vjeruje da će nova usluga doživjeti bum na tržištu.

Arkadijuš Koval koji je svojom agencijom ušao na prazan prostor na poljskom tržištu odbija sve kritike da bi njegova preduzetnička ideja mogla da bude nemoralna i da i tako duboke intimne ljudske odnose svodi na puko tržište i naglašava da agencija odbija da prenese vulgarne izraze i kada to klijent traži, a neće saopštiti ni bilo šta što krši zakon, običaje ili moral.

Živimo u vremenu tehnologija koje nam omogućavaju da status veze promijenimo jednim klikom na Fejsbuku. Puno ljudi ne umije da izađe na kraj sa ličnim izazovima. Naš servis je za njih dodatna opcija koju mogu da koriste”, kazao je Koval čija agencija od ukupno šestoro zaposlenih radi od decembra 2016. godine.

Ekonomski online

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *