NLB Banka u Petrovcu otvorila savremeni šalter

Dodajte komentar

NLB Banka je povećala kapacitete svoje budvanske filijale otvaranjem moderno opremljenog šaltera u Petrovcu, kako bi izašla u susret brojnim zahtjevima klijenata iz ovog grada i pružila im što kvalitetniju uslugu.

U skladu sa kontinuiranim razvojem odnosa sa klijentima, NLB Banka je proširila i svoju mrežu filijala u cilju još efikasnije komunikacije sa svojim klijentima, otvaranjem isturenog šaltera filijale Budva, koji se nalazi u Petrovcu, u sklopu Hotela ‘Palas’. Šalter u Petrovcu, 29. decembra, svečano je otvorio izvršni direktor NLB Banke Dino Redžepagić, koji je tom prilikom izjavio:

Petrovac se nalazi na jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, a NLB Banka sada i svim njegovim građanima i privrednim subjektima, kao i turistima, može pružiti neophodnu finansijsku uslugu i podršku, i omogućiti zajedničko kreiranje kvalitetnog turističkog ambijenta za dobrobit svih” kazali su iz banke.

Šalter NLB Banke u Petrovcu opremljen je u skladu sa najnovijim standardima NLB Grupe, a ljubazno i profesionalno osoblje će, kažu u banci, pružiti adekvatnu uslugu i odgovoriti na sve finansijske potrebe i zahtjeve klijenata u ovom gradu. Šalter je univerzalnog tipa i namijenjen je prvenstveno građanima, ali i pravnim licima i preduzetnicima.

Šalter će biti otvoren radnim danima od 9 do 16 časova i subotom od 8 do 13 časova, dok je klijentima stalno na raspolaganju i to dvadesetičetiri časa dnevno, svim danima u godini, samouslužni aparat za jednostavne bankarske transakcije.

“Novootvoreni šalter je prvi ovog tipa u poslovnoj mreži NLB Banke AD Podgorica, u kojoj preko 300 zaposlenih, pruža kvalitetnu uslugu u 18 filijala, u 13 gradova širom zemlje. Kao jedna od članica najveće slovenačke finansijske grupacije, NLB Banka AD Podgorica, nastaviće da izlali u susret zahtjevima svojih klijenata i konstantno radi na usavršavanju usluge”, zaključili su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *