Deset zanimljivih sajtova za koje dosad vjerovatno niste čuli

Dodajte komentar

Korisnici Redita podijelili su neke od sjajnih sajtova, za koje možda niste čuli, a koji su veoma interesantni i korisni.

Evo nekih primjera:

1. Gifgif.io

Na ovom sajtu možete da pretvorite bilo koji video sa Youtuba u gif. Samo ukucajte ili kopirajte URL adresu u naznačeno polje.

​2. Hemingwayapp

Ovaj sajt je zanimljiv za one koji vole da pišu. Naime, samo kopirate ono što ste napisali u naznačeno polje, a on će vam označiti greške koje ste napravili (najbolje je za one koji znaju engleski). Pored toga, daće vam ocjenu, rijeći koliko imate razumljivih ili nerazumljivih riječi itd.

3.EDX

Ukoliko želite da naučite nešto novo, ovaj sajt ima listu kurseva koji se pohađaju na univerzitetima širom svijeta, pa ih možete pohađati i vi, onlajn.

4. How many people are in space right now

Na ovom sajtu možete saznati na primjer imena i zanimanja ljudi koji su trenutno u svemiru, kao i koliko dana su već tamo.

5. Privnote  

Ovaj sajt omogućava vam da napišete i pošaljete poruku nekome, a koja će se nakon toga automatski uništiti pred njihovim očima. Korisno je ukoliko želite da pošaljete pasivno agresivni mejl na primjer šefu.

6. Duolingo 

Na ovom sajtu možete da izaberete neke od 22 jezika, i naučite pisanje, čitanje i osnove gramatike. Zanimljivo je, korisno i lako se uči.

7. Supercook 

Ukoliko ne znate šta biste mogli da spremite od namirnica koje imate u kući, ovaj sajt će vam pomoći. Samo ukucajte namirnice i sastojke koje imate u kući, i dobićete odgovor.

8. Get Human 

Ukoliko vam je neprijatno da razgovarate sa raznim operaterima, pogotovo ako morate i da se raspravljate, na ovom sajtu možete naći osobu koja će to uraditi umjesto vas. Naravno, usluga se plaća.

9. Down For Everyone or Just Me 

Ako imate problem da otvorite neku stranicu, na ovom sajtu možete da provjerite da li je u pitanju problem kod vas ili je stranica ukinuta.

10. Find The Invisible Cow

Ovo je sajt sa igricom, gdje pomerate kursor kako biste pronašli nevidljivu kravu. Nije korisno, ali je zabavno.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *