Telekom Network konferencija: Crnogorska veza sa regionalnom internet zajednicom

Dodajte komentar

TELEKOM NETWORK konferencija, koja je okupila preko 120 učesnika iz zemlje i regiona, svečano je jutros otvorena u devet časova u hotelu Verde Complex u Podgorici.

Na ceremoniji otvaranja govorili su Vladimir Kovač, osnivač Webiz konferencije, Predrag Lešić, partner Telekom NetWork konferencije, Branimir Cigale izvršni direktor POSH33 i Vedran Roćenović osnivač Telekom Network konferencije.

Vladimir Kovač je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što je dio današnje konferencije jer na ovaj način se jača povezanost zemalja regiona na polju poslovne primjene interneta.

Predrag Lešić, predstavnik ME-net kompanije je izuzetno zadovoljan ovom saradnjom, i izrazio je želju da Telekom NetWork konferencija postane dio tradicije.

Branimir Cigale je poručio da mu je izuzetno zadovoljstvo što je POSH33 uspio sa svojim saradnicima i partnerima da realizuje prvu veliku konferenciju o poslovnoj primjeni interneta i digitalnog marketinga u Crnoj Gori.

Mi za ovaj događaj kažemo da je crnogorska veza sa regionalnom internet zajednicom i zaista je tako. Izuzetno sam ponosan da danas, ovdje pred sobom, vidim najveća imena u oblasti digitalnog marketinga i internet poslovanja iz regiona i preko 120 učesnika, koji su prepoznali značaj održavanja ove konferencije“, poručio je Roćenović ispred agencije POSH33, organizatora konferencije.

Prof. Vujica Lazović je održao predavanje na temu “IT SCENA U CRNOJ GORI”  i time zvanično otvorio konferenciju. G. Lazović je takođe rekao da Crna Gora ima sjajne preduslove za razvoj svih oblika poslovanja u online sferi.

Prestižni govornici koji si ujedno i najveća imena u oblasti digitalnog marketinga, dolaze iz najvećih regionalnih kompanija. Učesnici će imati prilike da čuju iskustva koja nam donose između ostalih i Vladimir Vulić, Ivan Bildi, Miloje Sekulić, Ivan Ćosić, Nemanja Đurić, Radomir Basta, Željko Crnjaković.

Ovaj trodnevni događaj obuhvata sve aspekte globalnih trendova koji se tiču savremenog marketinga. Telekom NetWork konferencije predstavlja najveći događaj u oblasti poslovne primjene interneta i online marketinga, zasnivajući se na razvoju, dizajnu i implementaciji marketing programa, procesa i aktivnosti.

Organizatori konferencije je  POSH33 u saradnji sa kompanijom ME-net.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *