Ryanair najavio besplatne letove!

Dodajte komentar

Izvršni direktor niskobudžetne aviokompanije Ryanair najavio je da bi putovanja ovom kompanijom do 2026. godine mogla postati besplatna, javlja IBTimes.

Govoreći juče na konferenciji za novinare u Londonu, Majkl O’Liri (Michael O’Leary) otkrio je da se nada da će letovi postati potpuno besplatni te da bi Ryanair zarađivao od prihoda koji ostvaruju vazdušne luke iz kojih lete njihovi avioni. Ambiciozan plan podstaknut je vrlo dobrim finansijskim ponudama koje su mnoge vazdušne luke proteklih godina ponudile kompaniji.

Za nas će u idućim godinama ovo biti veliki izazov. Imam viziju da će svi letovi Rajanerom za 10 godina postati besplatni. Naši letovi bili bi besplatni, a mi ćemo zaradu ostvarivati dijeljenjem prihoda od vazdušnih luka te dijeleći udjele trgovačkih i maloprodajnih prihoda u vazdušnim lukama“, kazao je O’Liri.

Ova niskobudžetna kompanija očekuje da će ove godine ostvariti promet od čak 119 miliona putnika, a očekuje se i drastično povećanje njihove flote do 2024. godine. Prošle godine prosječne cijene leta Rajanerom iznosile su 46 eura, a šef kompanije najavio je da će se ta cijena već ove godine smanjiti za 10 do 15 posto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *