Addiko brend – jedan od 9 najljepših brendova u bankarskoj industriji

1 komentar

Internet portal “The Financial Brand” prepoznao je novi Addiko vizuelni identitet kao jedan od 9 najljepših brend identiteta u bankarskoj industriji.

Novi, Addiko brend označava pozitivnu promjenu i predanost banke da bude kvalitetan partner svojim klijentima i poslodavac svojim zaposlenima.

Banka je kreirala novi vizuelni identitet u saradnji sa globalnom konsultantskom kompanijom Prophet i marketinškom agencijom Bruketa&Žinić.

Novo ime nema doslovno značenje, ali je zato direktno, kratko i jednostavno za izgovaranje i istovremeno potpuno jedinstveno zato što zvuči drugačije od svih drugih banaka u regiji – Addiko.

Odabrali smo ime kojem i mi i klijenti možemo dati značenje i osobenost. Vjerujemo da to pomaže prenošenju poruke o jednostavnoj i modernoj banci, a nadamo se da će u budućnosti Addiko postati simbol za jasno, jednostavno i direktno bankarstvo. Takođe, napravili smo i prekretnicu u odnosu na stari vizuelni identitet i odlučili se za novu boju – Addiko je topla, srdačna, crvena banka“”, kazali su iz Addiko banke za naš portal.

Kompletan tekst koji je napisao urednik portala “The Financial Brand”, Jeffry Pilcher, možete pronaći na linku.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • hehehe koliko je kostalo ovo PR izvjesce a da se zaboravi proslost… a ozbiljne banke brend prave decenijama jer je bankarstvo posao koji kao dobro vino treba godine i posvecenost…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *