Kotor predstavio turističku ponudu u Londonu,

Dodajte komentar

Velika Britanija je izuzetno važno tržište za Kotor, a zahvaljujući dodatnim avio linijama koje su uspostavljane iz Londona i Mančestera i intenzivnom online promocijom koju smo sproveli protekle sezone na ovom tržištu, broj turista koji su posjetili Kotor sa ovog tržišta porastao je za 25 odsto u odnosu na prethodnu godinu, saopšteno je iz Turističe organizacije Kotor.

Kotor je i ove godine predstavio svoju turističku ponudu na najznačajnijoj međunarodnoj turističkoj berzi World travel market u Londonu, koja je počela 7. novembra a završena danas.

Pod pokroviteljstvom NTO Crne Gore, zajedno sa ostalim Lto-ima i hotelijerima predstavili smo Kotor sa kompletnom kulturnom i smještajnom ponudom grada sa posebnim akcentom na gastro ponudu a ujedno i promociju gastro tradicije i kulture našeg podneblja. Pored tour operatora sa kojima smo osvježili kontakte bili smo u fokusu interesovanja medija, novinara i blogera koji su zainteresovani za studijski boravak u Kotoru”, kazali sui z TO Kotor.

World travel market je globalni događaj za turističku industriju koji je ove godine okupio oko 5 000 izlagača iz preko 180 zemalja svijeta, preko 50 000 profesionalaca iz oblasti turizma i preko 2 000 medija predstavnika medija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *