Miško Zeković novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma

1 komentar

Rudiger Šulc, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma od 2011. godine, nakon skoro pet godina na mjestu rukovodioca kompanije, napušta Crnogorski Telekom i Dojče Telekom grupu. Šulca će zamijeniti dosadašnji pomoćnik izvršnog direktora za komercijalne poslove Miško Zeković.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri u Dojče Telekomu, kako su kazali iz kompanije, iskazao je veliku posvećenost i entuzijam, ostvarivši značajne rezultate, što je svakako bilo i glavno obilježje njegovog petogodišnjeg mandata u Crnogorskom Telekomu.

 – Suočen sa brojnim izazovima koji su obilježili poslovanje Telekoma u proteklih pet godina, Rudiger Šulc održao je visok kvalitet poslovanja i zajedno sa svojim timom, svih ovih godina nudio je brojna inovativna tehnološka rješenja, koja su pozicionirala Telekom kao lidera na crnogorskom tržištu. Taj trend nastavljen je do danas, a pet uspješnih godina rada i života u Crnoj Gori, Rudiger Šulc opisuje kao veoma značajne. Posebno ga raduje činjenica što je svojom politikom uspio da u velikoj mjeri poveća vidljivost Crnogorskog Telekoma u okviru Dojče Telekom grupe i što je jedan broj kolega iz Crne Gore nastavio svoj profesionalni put u sjedištu kompanije u Bonu, ali i drugim zemljama grupe – saopštili su iz kompanije.

Rudigera Šulca nasljeđuje Miško Zeković, dosadašnji pomoćnik izvršnog direktora za komercijalne poslove, koga bogata biografija i izvanredno poznavanje telekomunikacionog tržišta, kako u Crnoj Gori tako i globalno, preporučuje za prvog čovjeka Crnogorskog Telekoma.

 – Povjerenje koje je vrh menadžmenta Dojče Telekoma ukazao Mišku Zekoviću, imenujući ga za novog izvršnog direktora, potvrđuje kvalitet njegovog rada i veliku posvećenost različitim poslovima koju je iskazivao svih ovih godina. Zeković će nastaviti da radi na poboljšanju korisničkog iskustva, uz dalje unapređenje ukupnog poslovanja kako bi Crnogorski Telekom zadržao poziciju lidera na crnogorskom tržištu – saopšteno je iz Telekoma.

Biografija

Milija Miško Zeković diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Svoju karijeru u Telekomu, tadašnjem Monetu, počeo je 2000. godine kao menadžer prodaje, a 2006. godini postaje direktor prodaje za rezidencijalne korisnike i mala i srednja preduzeća. Već 2008. godine imenovan je za pomoćnika izvršnog direktora za prodaju, od kada je i član Izvršnog upravnog odbora Crnogorskog Telekoma. Od 2013. godine je bio na poziciji pomoćnika izvršnog direktora za komercijalne poslove za poslovni segment, a od 2015. godine do danas na poziciji pomoćnika izvršnog direktora za komercijalne poslove.

 

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *