Bankarski monitoring: Nova usluga portala Bankar.me

Dodajte komentar

Sa zadovoljstvom predstavljamo uslugu kojom čitaocima želimo približiti stanje u bankarskom sektoru Crne Gore, uz aktuelno informisanje i profesionalno sagledavanje situacije i trendova na mjesečnom, kvartalnom i godišnjem nivou.

Izvještaje koje smo prethodnih mjeseci pripremali u saradnji sa kompanijom “BI Consulting” i testirali sa svojim partnerima, od sada nudimo kao zvaničan proizvod.

U pitanju su sljedeći izvještaji:

  • Mjesečni izvještaj o kretanju kamatnih stopa na oročenu štednju crnogorskih banaka, sa uporednim prikazom i evidentiranim promjenama na mjesečnom nivou;
  • Mjesečni izvještaj o kretanju kamatnih stopa na kredite crnogorskih banaka, sa uporednim prikazom i evidentiranim promjenama na mjesečnom nivou;
  • Kvartalni i godišnji izvještaj “Bankarski monitor” – detaljan i sveobuhvatan pregled performansi i finansijskih pokazatelja uspješnosti poslovanja banaka u Crnoj Gori sa uporednim prikazom i evidentiranim promjenama na kvartalnom nivou (na 18 stranica tabelarnih prikaza i grafikona).

Ukoliko ste zainteresovani za naše izvještaje, molimo da nas kontaktirate:

i sa zadovoljstvom ćemo vam poslati ponudu sa cjenovnikom i posljednjim izvještajima kako biste se mogli uvjeriti u kvalitet naših proizvoda.

Značajan popust (-20%) je obezbijeđen za klijente ako godišnju pretplatu na komplet svih pobrojanih izvještaja, dok su takođe svi izvještaji dostupni sa značajnim popustom (-40%) za korisnike BI Consulting usluga.

Bankar.me & BI Consulting

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *