Novi UNIQA proizvod u Crnoj Gori – profesionalna odgovornost ljekara

Dodajte komentar

Imajući u vidu složenost i zahtjevnost ljekarskog poziva i činjenicu da se neminovno povećava svijest o odgovornosti, kao i da ispravnost ljekarskog postupanja sve češće ocjenjuje sud, UNIQA osiguranje nudi novi proizvod koji odgovara savremenim standardima osiguranja – osiguranje profesionalne odgovornosti u oblasti ljekarske djelatnosti, ProMedical.

ProMedical obuhvata zaštitu profesionalne odgovornost ljekara i lica koja obavljaju druga medicinska i srodna zanimanja, kao i pravnu zaštitu u krivičnom i prekršajnom postupku. Osiguranje pokriva materijalne i nematerijalne štete počinjene trećim licima prilikom obavljanja ljekarske djelatnosti, kao i pokrića za troškove pravnog savjetovanja, advokata i vještačenja u disciplinskom, prekršajnom ili krivičnom postupku.

ProMedical osiguranje je namijenjeno ljekarskoj struci sa idejom da očuvamo posvećenost sa kojom su medicinski radnici izabrali ovaj humani poziv. ProMedical obezbjeđuje potrebna sredstva za najbolju pravnu zaštitu i naknadu štete, kako bi se zaposleni u ovoj djelatnosti maksimalno rasteretili brige i obavljali svoj posao na najbolji način“, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Od ulaska na crnogorsko tržište, poslovni imperativ UNIQA osiguranje je stvaranje kvalitetnih i inovativni proizvoda namijenjenih pravnim i fizičkim licima kao i visoki nivo usluge.

UNIQA ja od ulaska na crnogorsko tržište prepoznata kao moderna kompanija koja osluškuje potrebe svojih klijenata i nalazi načine da inovativnim pristupom kreira proizvode prilagođene njihovim potrebama. U 2013. godini smo uspješno lansirali potpuno novi programa osiguranja na tržištu – MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Na tržištu smo prvi uveli i servis telefonske prijave štete, pioniri smo u razvoju banko osiguranja (2014), a ProMedical je još jedan proizvod kojim potvrđujemo da smo pokretači promjena na tržištu osiguranja u Crnoj Gori“, kazao je Vladimir Marković, rukovodilac službe prodaje.

UNIQA osiguranje je danas lansiralo i novi website koji je prilagođen svim mobilnim platformama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *