SGME: Beskontaktno plaćanje MasterCard karticama i stikerima

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro SGME u svojoj ponudi odnedavno ima i beskontaktnu opciju plaćanja, bez potrebe za unošenjem PIN-a, za sve iznose ispod 15 eura.

Kako  su kazali iz SGME, taj brz i jednostavan način trgovine omogućavaju Visa PayVawe kartice, kao i MasterCard Debit i Master Card Debit Gold kartice i stikeri, izdati od Societe Generale banke Montenegro.

Dovoljno je primaći karticu ili stiker blizu POS terminala koji podržava beskontaktno plaćanje i transakcija je završena u roku od nekoliko sekundi. Kartice sa beskontakntom opcijom se mogu dobiti sa reizdavanjem“, navodi se u saopštenju.

Da bi klijent dobio stiker sa opcijom beskontaktnog plaćanja mora biti vlasnik Master Card Debit kartice ili Master Card Debit Gold kartice.

Stikeri pružaju jednaku mogućnost beskontaktnog plaćanja kao i beskontaktna kartica, ali samo na POS aparatima. Stikerom se ne može podići gotovina na bankomatima. Sam platni stiker na sebi ima samoljepljivu traku koja omogućava da stiker prilijepite na predmet koji vam je uvijek pri ruci-telefon, privezak“, dodaje se u saopštenju.

Kartice i stikeri sa beskontaktnom opcijom omogućavaju brzu i efikasnu transakciju, koja odgovara i kljentima i trgovcima.

Ta novina u ponudi je, naglašavaju iz Societe Generale banke Montenegro, ishod nastojanja da prate moderne trendove bankarskih tehnologija i izađu u susret svakodnevnim potrebama svojih klijenata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *