Erste banka otvorila filijalu u Kolašinu

Dodajte komentar
Ilustracija

Erste banka je večeras svečano obilježila otvaranje filijale u Kolašinu, što je 17. filijala te banke u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Erste banke, klijentima u Kolašinu na raspolaganju je tim od dva zaposlena na komercijalnim i blagajničkim poslovima, a dostupni su im svi proizvodi i usluge koje ta banka ima u svojoj ponudi.

Otvaranje filijale u Kolašinu je odraz namjere da gradimo jače veze sa građanima i privrednicima ovog kraja, uz već uspostavljenu odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom”, rekao je na otvaranju filijale koordinator regije sjever, Erdan Sutović.

Prema njegovim riječima, Kolašin je grad velikih prirodnih ljepota i još većih potencijala, turističkih i privrednih.

Ovdje smo sa željom da na najbolji način podržimo strateške prioritete ovog grada i doprinesemo iskorišćavanju njegovih potencijala“, kazao je Sutović.

Otvaranje filijale u Kolašinu Erste banka je obilježila donacijom električnog klavira – klaviole Školi za osnovno muzičko obrazovanje, čiji su talentovani polaznici osvajači niza prestižnih međunarodnih priznanja i nagrada.

Navodi se da je površina filijale u Kolašinu 75 kvadratnih metara, i da je opremljena prema aktuelnim standardima Erste grupe.

U filijali u Kolašinu građanima su na raspolaganju svi bankarski proizvodi i usluge – od tekućih računa, elektronskog bankarstva, platnih kartica, štednje, do potrošačkih, gotovinskih i stambenih kredita“, kazali iz Erste banke.

Kako su naveli, pravna lica takođe imaju kompletan servis usluga koje Erste banka u Crnoj Gori ima u svojoj ponudi.

Radno vrijeme filijale je od ponedjeljka do petka od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Bankomat u sklopu filijale dostupan je građanima 24 sata dnevno, svakog dana“, dodaje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *