Prve karte na relaciji Beograd – Njujork po cijeni od 399 eura

Dodajte komentar

Po cijeni od 399 eura prodate prve tri povratne karte za let Beograd-Njujork, a među kupcima su premijer Srbije Aleksandar Vučić i američki ambasador Kyle R. Scott.

Prve karte za prvi let ka Sjedinjenim Američkim Državama kupljene su na štandu Air Serbia prvog dana Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, a premijer Vučić je najavio da će narednih sedam dana biti tolika cijena, nakon čega će biti nešto viša.

Naveo je da je najvažnije da Beograd postane centar regiona i da građani Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Grčke dolaze u Srbiju da bi direktno letjeli za Njujork.

Prvi let za Njujork biće 23. juna od kada će se, prema riječima generalnog direktora Air Serbia Daneta Kondića, letjeti pet puta nedjeljno. U periodu od 18. do 24. februara Air Serbia će imati promotivne letove po cijeni od 399 eura u ekonomskoj i 2.499 eura u biznis klasi.

Letovi će se obavljati avionima Airbus A330-200 pet puta nedeljno i iz Beograda će polaziti u 7.30 ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom, a petkom i subotom će iz Beograda polijetati u 12.55.

Povratni letovi iz Amerike će biti ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 14.40, a petkom i subotom u 19.30. Kondić je rekao da se dolazak aviona očekuje u maju, a da je obuka pilota i osoblja u toku.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *