Prodaje se centrala Hypo banke u Podgorici

2 komentara

HETA koja je otkupila nekretnine založene za kredite od Hypo Alpe Adria banke prodaje i zgradu u Podgorici u kojoj je smještena ova banka. Na sajtu HETA oglašena je prodaja, ali nije istaknuta cijena.

Iz HETA su Pobjedi potvrdili da prodaju zgradu koju su, kažu, stekli kupovinom i dodali da ima interesovanja za kupovinu.Vlasnik zgrade je Heta house d.o.o. Podgorica. Kako je riječ o ekskluzivnoj poslovnoj zgradi u srcu podgoričke biznis zone, na Rimskom trgu, na osam spratova i na površini 3.827 kvadrata, interesovanje postoji. Zgrada je arhitektonski najsavremenijih karakteristika, ima razrađenu svu neophodnu infrastrukturu i definitivno je idealna za sjedište multinacionalnih (ali i domaćih) korporacija, koje se već interesuju za ovu ponudu rečeno je našoj redakciji iz HETA-e.

Od poslovne odluke svake kompanije zavisi gdje će da ima sjedište, ali mi smatramo, kažu u HETA-e, da je teško naći bolju lokaciju i bolji poslovni objekat sa već spemnom kompletnom intrastrukturom za sjedište poslovanja.

HETA, kojoj je Hypo Alpe Adria banka ustupila potraživanja, odnosno kredite koje klijenti nijesu vraćali, ponudila je krajem decembra diskont do 45 odsto na dug do 250.000 eura. Na pitanje Pobjede da li pripremaju veći diskont, iz HETA su kazali da je za sada na snazi diskont koji je ranije ponuđen i da je to nivo koji odražava trenutnu tržišnu ravnotežu.

Za tako ponuđene nekretnine vjerujemo da postoji tražnja, jer je evidentno da građani traže šansu da riješe pitanje krova nad glavom. Dostupnost jeftinijeg finansiranja koje najavljuju crnogorske finansijske institucije takođe otvara prostor građanima da na jednostavan način dođu do pristupačnih nekretnina objasnili su iz HETA-e

Podijeli ovaj članak
2 Komentara
  • Povratni ping: EKSKLUZIVNO: Ovo je novo ime Hypo Alpe-Adria-Banke – Bankar.me
  • Povratni ping: EKSKLUZIVNO: Ovo je novo ime Hypo Alpe-Adria-Banke GLOBAL Broker-Diler AD

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *