Hipotekarna banka i kompanija Glosarij donirali vozilo za prevoz pacijenata koji su na hemodijalizi

Dodajte komentar

U sklopu svojih društveno odgovornih aktivnosti, Hipotekarna banka i kompanija Glosarij su donirale sanitetsko vozilo  za prevoz pacijenata koji su na hemodijalizi Kliničkom centru Crne Gore.

Ukupna vrijednost sanitetskog vozila iznosi 22.580,00 eura. Hipotekarna banka je donirala polovinu iznosa potrebnog za nabavku vozila, dok je ostatak sredstava donirala kompanija Glosarij.

U ime donatora ovog vrijednog poklona, prisutnima se obratio  Izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović koji je istakao da Hipotekarna banka nastavlja da doprinosi razvoju društvene zajednice, kako kroz novčane donacije, tako i mnogobrojne društveno odgovorne akcije u kojima učestvuje ili ih sama pokreće.

– Hipotekarna Banka posebnu pažnju posvećuje građanima u cilju poboljšanja njihove zdravstvene zaštite. Ovo je nastavak strateški planiranih akcija u oblastima zdravstva, kulture, obrazovanja i brige o starim licima, kojima pokazujemo posvećenost našim građanima i klijentima. Prošle godine smo pomogli kupovinu reanomobila za potrebe Hitne pomoći u Podgorici, a brojne su i druge društvenoodgovorne akcije na koje su zaposleni u Hipotekarnoj banci i naši klijenti ponosni. Vjerujem da će i druge kompanije slijediti primjer naše banke i Glosarija, jer svi mi zajedno možemo učiniti mnogo za ovo društvo, i kao pojedinci i kao kompanije – kazao je Zaimović.

 Kao prva privatna veledrogerija u Crnoj Gori, zahvaljujući profesionalnom odnosu prema korisnicima te kvalitetnom, inovativnom i etičnom poslovanju, Glosarij je regionalno prepoznat kao pouzdan partner i jedno je od najuspješnijih preduzeća u regionu. Svoj uspjeh dijele i sa zajednicom u kojoj posluju, a svojom podrškom,  pogotovo u oblasti osnovne djelatnosti,  doprinose razvoju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori. Uvijek su  raspoloženi da grade  partnerske odnose sa drugim preduzećima koja hoće i mogu da doprinesu poboljšanju zdravstvene usluge u Crnoj Gori, i na taj način zajednički pokažu svoju opredijeljenost ka društveno odgovornom poslovanju.

Vozilo će koristiti služba Centra za dijalizu Kliničkog centra Crne Gore.

Dr Ranko Lazovic direktor Kliničkog centra Crne Gore je ovom prilikom zahvalio Hipotekarnoj banci i kompaniji Glosarij na donaciji vozila koje im je, kako je kazao, neophodno u svakodnevnom radu.

– Za redovno funkcionisanje KCCG veliku ulogu ima stanje voznog parka zbog čega ova donacija zaslužuje pažnju.  Vozilo koje smo do sada koristili  za prevoz pacijenata koji se dializiraju u našoj ustanovi je amortizovano te je bila neophodna nabavka novog – kazao je lazović.

Ovim projektom nabavljeno je sanitetsko vozilo marke Opel Vivaro kombi 1.6D MT6 8+1, tamno sive boje, za potrebe Centra za dijalizu.

2

3

4

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *