Kolašin 1450 smanjio cijene: Dnevni ski pas sada košta 15 eura

Dodajte komentar

Ski Resort Kolašin 1450 odlučio je da od sjutra smanji cijene dnevnog ski pasa za odrasle sa 20 eura na 15, a cijene dnevnog ski pasa za djecu sa 13 eura da spusti na 11. Nove cijene važiće do kraja sezone.Novina je i u tome što smo ukinuli poludnevne ski pasove, jer smo u prethodnom periodu imali velike gužve na svim tačkama u terminu preklapanja važenja prijepodnevnog i popodnevnog poludnevnog ski pasa. Zbog gužvi koje su nastajale, korisnici tih ski pasova ih nijesu mogli koristiti u punom vremenu njihovog važenja. Sada kada su cijene dnevnog ski pasa smanjene, posjetiocima našeg skijališta preostaje samo da uživaju u svakom trenutku provedenom na našem skijalištu“, navodi izvršni direktor Ski centra Kolašin 1450 Boban Šćepanović.

Kako dodaje, na svim stazama ski centra Kolašin 1450 ima sasvim dovoljno snijega i skijalište radi punim kapacitetom.

U funkciji su sve žičare i svi ski liftovi, pa naredni dani garantuju vrhunsko skijanje i uživanje u pravom zimskom ambijentu. Pozivam Vas da dođete i da se uvjerite u to.

Bez obzira na činjenicu da imamo sasvim dovoljno snijega, danas smo uz postojeća dva topa za proizvodnju snijega instalirali još jedan. Treći top nam je garancija da ćemo i ove godine održati, ili čak povećati prosjek od 108 skijaških dana tokom jedne sezone. Instalacija ovog topa je proba i priprema za naredne korake u pripremi sistema za proizvodnju snijega za čitavu jednu stazu šestosjeda Vilina Voda“, navodi Šćepanović.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *