Veliki svjetski turoperator se vraća na crnogorsko tržište

Dodajte komentar

Svjetski turoperator TUI Holandija je, na sajmu turizma u Utrehtu, najavio povratak na crnogorsko tržište i planira da od maja krene sa organizovanim dovođenjem turista sa područja te zemlje.U sklopu priprema za predstojeću turističku sezonu Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je svoju ponudu na turističkim berzama u Utrehtu – Holandija i Beču – Austrija u okviru zajedničke promocije Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije, kao ostalih turističkih privrednika iz Crne Gore.

Na turističkoj berzi JAARBEURS koja je održana u Utrehtu od 12. do 17. januara hotelska grupa je imala niz sastanaka sa turoperatorima sa tržišta Zapadne Evrope.

“Ono što je posebno obilježilo ovaj sajam jeste  najava i  povratak poslije dugog niza godina eminetnog svjetskog turoperatora TUI Holandija koji planira da od maja mjeseca krene sa organizovanim dovođenjem turista sa područja Holandije. Za vrijeme trajanja sajma TUI Holandija je imala uspješnu prezentaciju turističke ponude Crne Gore za preko 150 akreditovanih zvanica”, saopšteno je iz Budvanske rivijere.

Očekuje se da će da će prvi gosti sa ovog tržišta krenuti u maju i to putem organizovanih čarter letova Amsterdam – Tivat dva puta nedeljno.

“Optiministične najave i veliko interesovanje TUI Holandija za zakup kapaciteta hotelske grupe Budvanske rivijere je samo uvod u priču za nastvak saradnje i sa ostalim zapodnoevropskim turoperatorima na nivou grupacije TUI (poput TUI Belgija, NORDIK, TUI UK) te da postanu jedan od vodećih partnera hotelske grupe Budvanska rivijera kada je u pitanju zakup kapaciteta i dovođenje zapadnoevropskih gostiju, čime bi se omogućio rad objekata budvanske rivijere znatno duže od dosadašnjeg”, navedeno je u saopštenju.

Na sajmu u Beču, koji je održan od 14. do 17. januara, zajedno sa ostalim hotelijerima Budvanska rivijera je predstavila svoju ponudu austrijskim posjetiocima sajma kao i zainteresovanim turističkim kolegama.

Agencijama i tour operatorima predstavljeni su adaptirani hoteli hotelske grupe Budvanska rivijera: hoteli Palas, Castellastva, Turističko naselje “Slovenska plaža” u Budvi, kao hoteli Aleksandar i Mogren u Budvi i hotel  Lipka u Kolašinu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *