Najavljen još jedan novi govornik na konferenciji Spark.me u Bečićima

Dodajte komentar

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime novog potvrđenog govornika.

Riječ je o Eni Mašon (Annie Machon), bivšoj agentici MI5, britanske domaće kontraobavještajne i bezbjednosne agencije.

Mašon je napustila MI5 1996. godine, kako bi pomogla u razotkrivanju kriminalnih radnji i nekompetentnosti britanskih obavještajnih službi. Danas je Mašon prepoznata kao pisac, analitičar, međunarodni govornik i stručnjak u oblastima bezbjednosti, privatnosti, slobode štampe i medija, borbe protiv terorizma i rata protiv narkotika. Jedinstven uvid u način funkcionisanja vlada država, obavještajnih agencija i medija joj je omogućio da uoči značaj i potrebu za povećanom transparentnošću i odgovornošću, kako javnog, tako i privatnog sektora. Upravo iz tog razloga, Mašon je aktivna u velikom broju oganizacija koje se trude da dostignu taj nivo transparentnosti i odgovornosti.

Mašon je Evropski rukovodilac međunarodne neprofitne organizacije LEAP (Law Enforcement Agains Prohibition), koja okuplja bivše i sadašnje policijske službenike i agente koji se protive trenutnoj politici rata protiv narkotika i koji za cilj imaju njegovo suzbijanje. Takođe, jedan je od rukovodilaca globalne inicijative za reformu bezbjednosnih organizacija, Code Red.

spark-me

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je organizator u prodaju pustio ograničenu količinu od 100 karata po specijalnoj promotivnoj cijeni od 80€, odnosno 50 studentskih karata po cijeni od 50€. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Karte se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me, a organizatori navode da je već prodato više od polovine karata po promotivnoj cijeni.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici https://www.facebook.com/sparkdotme i Twitter profilu https://twitter.com/sparkdotme.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *