Da li je ovo najmoćniji smartphone na svijetu?(video)

Dodajte komentar

Indijska firma YU tvrdi kao je napravila najmoćniji Android smartfon koji se zove Yutopia. Yutopia je trebalo da bude lansiran još početkom prošlog mjeseca, ali je nakon par odlaganja napokon lansiran 17. decembra.

Opremljen je sa 21 MP zadnjom kamerom, 3000 mAh baterijom, 5,2-inčnim WQHD IPS ekranom, Qualcomm Snapdragon 810 procesorom, 4GB DDR4 RAM, skenerom otisaka prstiju i brojnim drugim najnovijim svojstvima.

“Yutopia je revolucionarni poizvod koji je ispunjen neodoljivim ‘Around Yu’ uslugama, zbog čega je ovaj smartfon doslovno pet godina ispred bilo kog drugog uređaja”, izjavio je Raul Šarma, osnivač YU Televenturesa.

“Around YU” sastoji se od serije usluga, uključujući putovanja, hranu i zabavu, sve skupljeno u jedan prozor radi lakšeg korišćenja.

Novi lični asistent “Around YU” nudi besprekorno iskustvo koje pojednostavljuje i štedi korisniku vrijeme i trud pri prebacivanju između brojnih specijalizovanih aplikacija, tvrde u YU Televenturesu.

Zanimljivo je kako Youtopia košta samo 350 eura kada se naruči on-line, što je dva do skoro tri puta jeftinije od poznatih smartfona sličnih specifikacija.

Izvor: B92, Fokus

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *