Telenorovih korisnika preko 200 miliona

Dodajte komentar

Telenor Grupa, koja je prisutna na 13 tržišta širom Azije i Evrope, saopštila je da je broj pretplatnika širom svijeta prešao broj od 200 miliona.

Kako je kazao Sigve Breke, predsjednik i generalni direktor Telenor grupe, u ovoj kompaniji se još pamti trenutak kada smo dostigli prvi milion pretplatnika.

“Od tada, svijet se drastično promijenio, a sa njim i uloga mobilnih uređaja. Danas, Telenor brine o komunikaciji više od 200 miliona ljudi, od Malezije do Norveške. Pioniri Telenora, sa početka devedesetih godina, imali su za cilj da prednosti mobilnih komunikacija budu dostupne apsolutno svima, ali teško da su mogli zamisliti snagu i veličinu uticaja čiji smo svjedoci. Danas, naša vizija prevazilazi samo stremljenje da telefon dospije u svaku ruku. Želimo da obijezbedimo internet za sve, a sa njim i prilike koje digitalni život otvara“, istakao je on.

Kompanija je ušla na tržište Mađarske prije 21 godinu i uspostavila operacije u Aziji 1996. godine, od kada je i zauzela poziciju vodećeg globalnog mobilnog operatora. Počevši sa trećim kvartalom 2015. godine, šest azijskih kompanija Telenor Grupe generisalo je preko 50 odsto ukupnih prihoda Grupe, a Norveška i ostali dio Evrope svaki po 20 odsto, Tokom prethodne decenije 170 miliona pretplatnika je poklonilo svoje povjerenje Telenor grupi.

Prema riječima Atle Folgesvold iz TNS Galup Norveška, globalne firme za marketinška istraživanja, Telenor grupa je istinski globalna kompanija, čiji brend i logo poznaje više od  milijardu ljudi.

“Kompanija je izrasla na snažnom norveškom nasleđu i razvila se u globalni brend koji je među četiri najveća u Skandinaviji i među 200 najvećih u svijetu. Povezujući svoje korisnike i obezbjeđujući svima pristup Internetu i digitalnim servisima, Telenor omogućava razvoj poslovanja, poboljšanje kvaliteta života i bolju budućnost za društvo”, ocijenio je on.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *