Ovo su najbolje reklame 2015. godine

Dodajte komentar

Bilo je mnogo briljantnih reklama u 2015. godini. Čini se da je trend reklamiranja ove godine na porukama koje promovišu ideju osnaživanja čovjeka a manje na pukom predstavljanju nekog proizvoda.

Business Insider izabrao je 10 reklama za koje smatra da su originalne, zabavne, i uspešno promovišu priču. Ovo su brendovi i kampanje koje su se istakle.

9. Look at me: Ovaj digitalni bilbord prepoznaje kada neko u njega gleda. Što više pažnje se obraća to se više modrica i ogrebotina na njenom licu zaliječi.

8. Priča o Sari i Huanu: Dirljiva priča o mladom paru koji zajedno odrasta. Romantični dvominutni spot će vas dovesti do suza.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XLpDiIVX0Wo

7. Još jedna sjajna Super Bowl kreacija!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gG4zodfpfw8

6. Oboji život: Volvo je kreirao sprej koji reflektuje sliku i koji biciklisti mogu da naprskaju na odjeću i bicikle kako bi povećali vidljivost za automobile. Ova reklama dobila je prestižnu „Grand Prix“ nagradu.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AJjbmFMz_l0

5. Ovaj slatki video koji pokazuje vezu između zaigranog psića i njegovog vlasnika ima 7.7 miliona pregleda.

4. Spot koji promoviše Android nije samo najšerovanija reklama 2015. već najšerovanija reklama svih vremena, prema podacima kompanije „Unruly“.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vnVuqfXohxc

3. Ako niste do sada pogledali ovu reklamu, u šta sumnjamo, morate je obavezno pogledati! Otkrijte šta se desi kada dječacima kažu da udare djevojčicu. Ova reklama pogledana je više od 31 miliona puta.

2. Kampanja koja je više puta nagrađivana dizajnirana je za žene svih godina, veličina, boja… Video će vas možda inspirisati da vježbate…

1. Kako je Adweek opisao ovaj spot, tri i po minutni video je kao gledanje Pixarovog crtanog filma. Razgaliće vam srce i dušu.

Bizlife

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *