Unaprijeđen SOŽeBANKING

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro je za sva fizička lica, korisnike elektronskog bankarstva omogućila unaprijeđenu verziju elektronskog bankarstva – SOŽeBANKING.“Uz novi dizajn, nova aplikacija elektronskog bankarstva nudi jednostavnije, lakše i brže obavljanje svih tipova transakcija. Pored unosa korisničkog imena i lozinke za pristup aplikaciji, postoji i treći nivo autentifikacije u vidu koda koji se dobija putem SMS poruke, takozvanog OTP (One Time Password) koda ili jednokratnog koda”, saopšteno je iz Societe Generale banke.

Osim toga što je sada omogućeno svako plaćanje u domaćem platnom prometu, bez obaveznog korišćenja digitalnog sertifikata, aplikacija omogućava: direktnu uplatu na SOGE Korake, direktnu uplatu na kreditnu karticu, kreiranje trajnih internih i eksternih naloga, mjenjačnicu,  pregled stanja i obaveza po svim kreditnim karticama i kreditima.

“SOŽeBANKING nudi i opciju Virtuelnog finansijskog savjetnika, što na jednostavan način omogućava kontrolu i praćenje troškova kroz finansijsku analizu, kreiranje finansijskih ciljeva i praćenja sopstvenog budžeta. Svi koraci su detaljno objašnjeni u HELP opciji, koja je dostupna na svakoj formi”, navedeno je u saopštenju.

Takođe, na samom sajtu je omogućen i DEMO putem kojeg se mogu provjeriti sve mogućnosti modernog elektronskog bankarstva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *