Sa WAT-om do uzbudljivog ljeta

Dodajte komentar

Upoznajte SAD i dopunite svoj CV sjajnim radnim iskustvom! Work and travel je ljetnji program koji povezuje entuzijastične internacionalne studente i danas je sve popularniji među omladinom i to ne bez razloga. Naime, on omogućava kandidatima da pokriju troškove života u Americi, kao i da dodatno zarade. Program traje 3 ili 4 mjeseca, i nakon završetka radnog odnosa, studenti imaju priliku da putuju po Americi. Cilj je jasan: sticanje veoma bogatog iskustva, poznanstava, usavršavanje ne samo engleskog nego i drugih jezika, upoznavanje kulture, običaja i načina života jedne tako velike sile kao što je Amerika.

WAT Montenegro vam nudi par opcija, a to su:

  • Samostalno traženje posla (self-placement) u kome kandidat sam obezbjeđuje poziciju prije dolaska u SAD.
  • Program sa obezbijeđenim poslom (FULL ili VIP placement). Kandidati sami biraju različite pozicije na teritoriji Amerike. Međutim, kod ove opcije WAT program pomaže u pronalaženju željene pozicije.

FULL opcija uključuje nalaženje posla u Americi, uz osnovan obim usluga i malo manji izbor poslova. Ovo je najčešće opcija za studente koji se prijave od decembra.

VIP opcija podrazumijeva nalaženje posla u Americi uz kompletan obim usluga i malo veći izbor poslova. Ovo je najčešća opcija za studente koji se prijave do kraja novembra ili kraja decembra, zavisno od sponzora. Ova opcija uključuje program, nalaženje posla, hotelski smještaj za 2 dana u centru Njujorka, popunjavanje DS160 itd.

Postoje određeni uslovi koje student mora da ispunjava da bi se prijavio za ovaj program:

  • da bude starosti od 18 do 28 godina;
  • da je aktivni student sa ovjerenim semestrom koji trenutno pohađa;
  • da ima najosnovnije razumijevanje engleskog jezika (od nivoa znanja zavisi i izbor posla);
  • da posjeduje važeći pasoš
  • da ima važeću e-mail adresu

Dođite sa indeksom, pasošem i potvrdom o studiranju i prijavite se za ovo izuzetno vrijedno iskustvo!

Cjenovnik je sljedeci:

Self-placement opcija – 980$; FULL opcija 1350$; VIP – 1480$.

Dakle, WAT Montenegro vam pruža šansu da budete mnogo više od turiste u SAD-u. Iskusite život u Americi radeći ruku uz ruku sa lokalcima, a WAT će vam pomoći da dođete do ovog iskustva tako što će vas povezati sa poslodavcima i pomoći vam da dođete do vize. Ono što čini ovu priliku posebnom jeste činjenica da kada se vratite kući imaćete internacionalno radno iskustvo i samim tim će vaša biografija ili rezime da dobiju na vrijednosti. Rad u SAD-u je jedinstvena prilika da podijelite svoju kulturu i tradiciju sa ljudima iz Amerike, a i van nje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *